Čo je manažment pohostinstva?
Čo je manažment pohostinstva?

Video: Čo je manažment pohostinstva?

Video: Čo je manažment pohostinstva?
Video: Management 1 - Podstata managementu 2024, Smieť
Anonim

The pohostinstvo je široký a ak chcete, pravdepodobne nájdete svoje ideálne miesto spravovať podnikanie, ktoré pomáha ľuďom užívať si. Základnou prácou a pohostinnosť manažér zahŕňa dohľad nad prevádzkou, zamestnancami, zákazníckym servisom a vedením finančných záznamov.

V tejto súvislosti, aká je definícia manažmentu pohostinstva?

Zhruba definované , manažment pohostinstva odkazuje na aplikáciu zvládanie koncepcie a štruktúrované vedenie v oblasti ubytovania, stravovania a všeobecných služieb pre hostí. Od najväčších hotelov až po najmenšie kaviarne, všetky takéto podniky tvoria dôležitú súčasť pohostinstvo.

Podobne, aké sú 4 sektory pohostinstva? Odvetvie pohostinstva má štyri segmenty: potraviny a nápoje, cestovanie a cestovný ruch, ubytovanie a rekreácia.

  • JEDLO A NÁPOJE. Potravinársky a nápojový sektor, ktorý je profesionálne známy pod skratkami F&B, je najväčším segmentom pohostinského priemyslu.
  • CESTOVANIE A TURISTIKA.
  • UBYTOVANIE.
  • REKREÁCIA.

Len tak, čo znamená pohostinstvo?

The pohostinstvo je široká kategória oblastí v rámci služby priemyslu to zahŕňa ubytovanie, jedlo a pitie, plánovanie podujatí, zábavné parky, dopravu, výletné lode, cestovanie a ďalšie oblasti v rámci cestovného ruchu priemyslu.

Čo je to pohostinnosť jednoduchými slovami?

Pohostinnosť je o ľuďoch, ktorí vítajú iných ľudí vo svojich domovoch alebo na iných miestach, kde pracujú alebo trávia svoj čas. The slovo pohostinnosť pochádza z latinhospes, ktorý pochádzal z slovo hostis, čo pôvodne znamenalo „mať moc“. Pohostinnosť je o umení zabávať alebo prijímať hostí.

Odporúča: