Musím počas exekúcie platiť poplatky HOA?
Musím počas exekúcie platiť poplatky HOA?

Video: Musím počas exekúcie platiť poplatky HOA?

Video: Musím počas exekúcie platiť poplatky HOA?
Video: Kde sa Rusko zastaví? Pozrite si vyhlásenie Putina, reaguje ruský veľvyslanec 2024, Smieť
Anonim

Zákon v podstate hovorí, že kto kupuje nehnuteľnosť pri hypotéku exekúcie predaj sa stáva zodpovedným pre platbu z HOA hodnotenia začínajúce 10 dní po predaji, či už a exekúcie skutok je skutočne zaznamenaný.

Môže byť váš dom zabavený za neplatenie poplatkov HOA?

An HOA môže vylúčiť za neplatené hodnotenia Čo si majitelia domov nie vždy uvedomujú, je to, že aj keď máte aktuálne informácie tvoj splátky hypotéky na bývanie, vy mohol stratiť Váš dom do exekúcie ak nie zaplatiť HOA hodnotenia. Raz a HOA má záložné právo váš majetok , vo všeobecnosti môže zabaviť to záložné právo.

čo sa stane, ak nezaplatím poplatky HOA? Ak vy neplaťte hodnotenia, HOA pravdepodobne bude účtovať poplatky a úroky the nezaplatené sumy. HOA vám môže zakázať používanie akýchkoľvek spoločných priestorov, kým ich nedobehnete the sumy, ktoré dlhujete. HOA môže vás tiež žalovať za peňažný rozsudok.

Prežijú potom poplatky HOA uzavretie trhu?

HOA Odvody sú dlhy vlastníkov poplatok HOA sa stane vaším osobným dlhom, keď ho dostanete. V dôsledku toho to prežije uzavretie trhu . V exekúcie , hypotekárny veriteľ, an HOA , alebo iná strana s oprávnením umiestniť záložné právo na váš dom prevezme vlastníctvo a predá dom, aby vymohla platbu.

Kto platí poplatky HOA po exekúcii?

Zákon v podstate hovorí, že kto si kúpi nehnuteľnosť na hypotéku exekúcie predaj sa stáva povinným zaplatiť HOA hodnotenie začína 10 dní po predaj, či už a exekúcie skutok je skutočne zaznamenaný.

Odporúča: