Na čo je spirulina dobrá?
Na čo je spirulina dobrá?

Video: Na čo je spirulina dobrá?

Video: Na čo je spirulina dobrá?
Video: Спирулина как принимать в домашних условиях, Самая лучшая spirulina 2024, Smieť
Anonim

Spirulina Môže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu

Spirulina je druh modrozelených rias, ktoré obsahujú množstvo živín vrátane vitamínov B, beta-karoténu a vitamínu E. Spirulina obsahuje tiež antioxidanty, minerály, chlorofyl a fykokyanobilín a bežne sa používa ako zdroj vegánskych bielkovín

Vzhľadom na to, čo robí spirulina pre telo?

Spirulina má vysoký obsah bielkovín a vitamínov, čo z neho robí výborný doplnok stravy pre ľudí na vegetariánskej alebo vegánskej strave. Výskum to naznačuje spirulina má antioxidačné a zápalové vlastnosti, ako aj schopnosť pomáhať regulovať imunitný systém.

Niekto sa môže tiež opýtať, koľko Spiruliny by som mal denne užívať? Štandard denne dávka spirulina je 1–3 gramy, ale efektívne sa používajú dávky až 10 gramov denne. Táto drobná riasa je plná živín. Jedna polievková lyžica (7 gramov) sušeného spirulina prášok obsahuje (2): Proteín: 4 gramy.

Rovnako sa ľudia pýtajú, aké sú vedľajšie účinky spiruliny?

Niektorí z maloletých vedľajšie účinky spiruliny môže zahŕňať nevoľnosť, nespavosť a bolesti hlavy. Napriek tomu je tento doplnok považovaný za bezpečný a väčšina ľudí má pocit, že nie vedľajšie účinky (2). Zhrnutie Spirulina môžu byť kontaminované škodlivými zlúčeninami, riediť krv a zhoršovať autoimunitné stavy.

Kedy mám užívať spirulinu?

Môžeš vezmite si spirulinu kedykoľvek sa vám páči- s jedlom, pred jedlom alebo medzi jedlami; pred alebo po cvičení; alebo kedykoľvek je vaša energia nízka.

Odporúča: