Ako vypočítate rozpätie platov?
Ako vypočítate rozpätie platov?

Video: Ako vypočítate rozpätie platov?

Video: Ako vypočítate rozpätie platov?
Video: В аэропорту Платов (Ростов-на-Дону) - нет такси. 2024, Apríl
Anonim

Odpočítajte minimum od maxima. To je rozsah . V príklade sa 500 000 mínus 350 000 rovná 150 000. Rozdeľte rozsah minimálne nájsť rozsah rozptylu.

Zodpovedajúcim spôsobom je to, aké je typické rozpätie platových rozpätí?

Na vytváranie neexistuje žiadne tvrdé a rýchle pravidlo platové rozpätia . V tejto príručke používame stred ako základ pre vývoj platové rozpätie . K dispozícii sú aj ďalšie metódy, ako napríklad použitie minima plat ako základ. Tradičný platové rozpätie je bežne 30 percent až 40 percent.

Okrem toho, ako vypočítate rozsah rozsahu v Exceli? Ďakujeme za váš príspevok. Priamo z väziva C4 (teraz sa náhodou učím sám): Rozpätie rozsahu je vypočítané dve cesty: Rozpätie dosahu od min do max je rozsah mínus mínus rozsah max delené podľa rozsah min; Rozpätie dosahu okolo stredov je rozsah maximálne mínus rozsah stred delený o rozsah stredný bod.

Viete tiež, ako vypočítate minimálny a maximálny plat?

Ak chcete nájsť minimum , vydeľte trhovú sadzbu 1,00 + ½ z the rozsah šírenie. Ak chcete nájsť maximum , vynásobte minimum krát 1 plus rozsah šírenie. To vytvára a platové rozpätie ktorá má a minimálne 108 000 dolárov, stredný bod z 135, 500 dolárov a maximálne $162, 000.

Z akého dobrého platu sa dá žiť?

Napriek priemernému príjmu tesne nad 40 000 dolárov ročne, plat nevyhnutné na naživo Pohodlne pri splnení pravidla 50/30/20 je viac ako dvojnásobok toho, čo typický majiteľ domu v skutočnosti zarába, a nájomcovia sa tak budú hanbiť za to, čo potrebujú.

Odporúča: