Čo znamená job shop?
Čo znamená job shop?

Video: Čo znamená job shop?

Video: Čo znamená job shop?
Video: j-hope 'Chicken Noodle Soup (feat. Becky G)' MV 2024, Smieť
Anonim

A obchod je a typ výrobného procesu, v ktorom sú malé série rôznych zákazkových produktov sú vyrobené. V obchod s prácou procesný tok, väčšina vyrábaných produktov vyžaduje jedinečné nastavenie a postupnosť krokov procesu.

Tiež viete, čo robí obchod?

Pracovné obchody sú typicky malé výrobné systémy, ktoré zvládajú prácu výroba, to znamená zákazkové/zákazkové alebo polozákazkové/zákazkové výrobné procesy, ako sú malé, stredne veľké zákaznícke objednávky alebo šarže pracovných miest . Pracovné obchody zvyčajne prejsť na iné pracovných miest (prípadne s rôznymi zákazníkmi), keď každý prácu je dokončená.

Podobne, čo je obchod s prácou, čo z neho robí užitočný proces transformácie? A obchod s prácou je druh výroby proces . to robí malých sérií tovaru na objednávku, t.j. konkrétne pre jedného zákazníka. Väčšina tovaru to robí vyžadujú špecifické nastavenie. Väčšinou, práce obchodymake zákazkové diely pre iné firmy.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, aké sú niektoré príklady obchodovania s prácou?

Príklady z a obchod s prácou zahŕňajú a stroj nástroj obchod , továrenské obrábacie centrum, lak obchody , francúzska reštaurácia, komerčná tlač obchod , a iných výrobcov, ktorí vyrábajú zákazkové produkty v malých sériách. Objem a štandardizácia je nízka a produkty sú často jediné svojho druhu.

Čo je pracovný postup?

A pracovný postup je jednorazová, zatiaľ čo dávka proces zoskupuje niekoľko položiek dohromady a procesy ich naraz. Veľa ľudí si napríklad prečíta e-mail hneď, ako im príde do schránky ( spracovanie úlohy ), zatiaľ čo čakanie niekoľko hodín a spoločné čítanie skupiny e-mailov (dávka spracovanie ) môžu byť efektívnejšie.

Odporúča: