Čo je to job shop a Flowshop?
Čo je to job shop a Flowshop?

Video: Čo je to job shop a Flowshop?

Video: Čo je to job shop a Flowshop?
Video: Бережливое производство: переход от рабочего цеха к поточному цеху с использованием автономной обработки материалов 2024, Apríl
Anonim

Pracovné obchody , prúdiť obchody a ďalšie typy " obchod " predstavujú spôsob, ako opísať cestu, ktorou produkty prechádzajú vašimi výrobnými procesmi. Ak vaše produkty prechádzajú lineárnou, nemennou postupnosťou krokov – s jednou operáciou na stroj - pravdepodobne máte a flow shop.

Podobne, aký je rozdiel medzi predajňou pracovných miest a predajňou tokov?

V obchode s prácou procesy, procesy sú nastavené podľa funkcií rôznych častí procesu. In flow shop procesy, proces je nastavený v lineárna štruktúra. Preto sú väčšinou stroje potrebné na dokončenie procesu nastavené v pohodlný spôsob, ako minimalizovať prestoje.

čo je dielenská výroba s príkladom? Príklady z a obchod s prácou zahrnúť a stroj nástroj obchod , továrenské obrábacie centrum, lak obchody , francúzska reštaurácia, komerčná tlač obchod a iných výrobcov, ktorí vyrábajú vlastné produkty v malých sériách. Objem a štandardizácia sú nízke a produkty sú často jediné svojho druhu.

Tiež je potrebné vedieť, čo znamená obchod s prácou?

A obchod je a typ výrobného procesu, v ktorom sú malé série rôznych zákazkových produktov sú vyrobené. V obchod s prácou procesný tok, väčšina vyrábaných produktov vyžaduje jedinečné nastavenie a postupnosť krokov procesu.

Čo je to Flow Shop Scheduling s príkladom?

Plánovanie toku obchodu problémy sú triedou plánovanie problémy s workshopom alebo skupinou obchod . Ak existuje viac ako jeden stroj a existuje viacero úloh, každú úlohu musí spracovať príslušný stroj alebo procesor. To znamená, že pri prevádzke musí byť každá úloha spracovaná.

Odporúča: