Čo je to poly level?
Čo je to poly level?

Video: Čo je to poly level?

Video: Čo je to poly level?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Apríl
Anonim

The PolyLevel ® System je najmodernejší prístup k opravám zapustených betónových platní, ako sú chodníky, príjazdové cesty, terasy, bazénové zástery, garážové zástery a pivničné platne. Po vyplnení dutiny umožňujú expandujúce vlastnosti polyuretánovej peny presné zdvihnutie a vyrovnávanie dosky.

Čo je teda PolyLevel?

PolyLevel je patentovaný produkt, ktorý injektujeme pod betónové dosky: príjazdové cesty, chodníky, terasy pri bazénoch a verandy. PolyLevel je polyuretán s vysokou hustotou, ktorý dokáže zdvihnúť dosky, opraviť nerovnosti, odstrániť nebezpečenstvo zakopnutia a betónové očné rany.

Možno sa tiež opýtať, koľko stojí PolyLevel? Materiály: Pre polylevel zdvíhanie alebo vyrovnávanie peny, budete potrebovať penu, ktorá náklady približne 20 $/sf. Na tradičné vyrovnávanie betónu bude váš profesionál samozrejme potrebovať nástroje na prístup k otvoru, ako aj k betónu. Betón náklady v rozmedzí od 5 USD/sf do 11 USD/sf.

Len tak, vydrží penové zdvíhanie?

Mudjacking môže trvať na dlhé obdobia, ale je vo svojej podstate menej spoľahlivý a zvyčajne robí je potrebné vymeniť. Vstrekované materiály sú extrémne ťažké (30-50 krát ťažšie ako ich polyuretánový ekvivalent) a môcť spôsobiť nové kolo stlačenia pôdy (a klesania základov) pod doskou.

Koľko stojí Poly Lift?

The priemerná cena na mudjack alebo vyrovnanie povrchu sa v priemere pohybuje medzi 549 USD a 1 329 USD. Väčšina majiteľov domov platí priemer 924 dolárov, hoci náklady môže byť len 300 USD alebo až 2 200 USD v závislosti od veľkosti a stavu nadácie alebo oblasti.

Odporúča: