Koľko stojí Poly leveling?
Koľko stojí Poly leveling?

Video: Koľko stojí Poly leveling?

Video: Koľko stojí Poly leveling?
Video: HouseSmarts "PolyLevel: Выравнивание бетона" Серия 167 2024, Apríl
Anonim

Národné priemerné náklady: 830 USD

Rovnako sa ľudia pýtajú, koľko stojí vstrekovanie polyuretánom?

Tu je generál cenotvorby sprievodcu, ktorý vám poskytne predstavu o tom, za čo môžete očakávať platbu polyuretán pena injekciou : The náklady z an priemer obytný polyuretán pena injekciou je medzi 2 400 a 3 600 dolármi. Pre menšie rezidencie priemerná cena z polyuretán pena injekciou je medzi 10 a 25 dolármi za štvorcový meter.

koľko stojí vyrovnanie príjazdovej cesty? The náklady z vyrovnávanie doska sa zvyčajne pohybuje v priemere okolo 500 až 1 500 USD, ale všetko závisí od veľkosti plochy úrovni , použité materiály a vynaložená práca. Pena vyrovnávanie bude pravdepodobne náklady okolo 2 000 - 2 500 dolárov za dosku s rozlohou 100 štvorcových stôp.

Tiež je potrebné vedieť, ako dlho trvá vyrovnávanie Poly?

Správy o mudjackingu sa líšia, takže komplexný rozsah možno považovať za 5-10 rokov v závislosti od podmienok. Je to preto, že na konci dňa je kal, ktorý sa používa na zdvíhanie dosky, stále čiastočne vyrobený z nečistôt („blato“).

Koľko stojí zdvihnutie betónovej dosky?

Podľa HomeAdvisor.com, online odborníkov na zlepšenie domácnosti betónová doska oprava stojí len 850 dolárov. Výdavky sa môžu líšiť, ale väčšina majiteľov domov míňa od 500 do 1 207 USD zdvíhanie betónu . Jednoduché práce môžu stáť len 300 USD a na vyššej úrovni sa poplatky za mudjacking môžu celkovo pohybovať až do výšky 2 075 USD.

Odporúča: