Čo je Freddie Mac HomeSteps?
Čo je Freddie Mac HomeSteps?

Video: Čo je Freddie Mac HomeSteps?

Video: Čo je Freddie Mac HomeSteps?
Video: Freddie Mercury & Montserrat Caballé - How Can I Go On (Live at La Nit, 1988 Remastered) 2024, Smieť
Anonim

HomeSteps ® je Freddie Mac predajná jednotka zodpovedná za marketing a predaj Freddie Mac domy vo vlastníctve nehnuteľností (REO) pre majiteľov domov a investorov. HomeSteps riadi každú fázu procesu REO, od riešenia problémov s vlastníckymi právami po uzavretí trhu až po spoluprácu s miestnymi kótovacími agentmi na uľahčenie predaja.

Podobne sa môžete opýtať, čo je vlastnosť Freddie Mac HomeSteps?

HomeSteps je program, prostredníctvom ktorého Freddie Mac , jedna z najväčších hypotekárnych agentúr v USA, predáva svoju exekúciu vlastnosti . Freddie Mac's cieľom je chrániť hodnoty susedských domov a samotných štvrtí. Zväčší svoje exekúcie a potom ich vráti na trh.

Okrem toho, čo znamená, že Freddie Mac vlastnil? Freddie Mac je vláda- vo vlastníctve korporácia, ktorá nakupuje hypotéky a balí ich do cenných papierov krytých hypotékou. Jeho oficiálny názov je Federal Home Loan Mortgage Corporation alebo FHLMC. Banky využívajú prostriedky prijaté z Freddie poskytovať nové pôžičky kupujúcim.

Tiež viete, čo je financovanie Freddie Mac HomeSteps?

HomeSteps ® je Freddie Mac predajná jednotka zodpovedná za marketing a predaj Freddie Mac domy vo vlastníctve nehnuteľností (REO) pre majiteľov domov a investorov. Freddie Mac podporuje komunity v celej krajine poskytovaním hypotekárneho kapitálu veriteľom.

Ako dlho trvá, kým Freddie Mac odpovie na ponuku?

do 48 hodín

Odporúča: