Ako nájdem svoje Honeywell MAC ID?
Ako nájdem svoje Honeywell MAC ID?

Video: Ako nájdem svoje Honeywell MAC ID?

Video: Ako nájdem svoje Honeywell MAC ID?
Video: Отображение MAC-идентификатора в беспроводной системе охранной сигнализации Honeywell 2024, Smieť
Anonim

The MAC ID a MAC CRC predstavuje alfanumerický kód zobrazený na termostat obrazovke počas procesu registrácie. Nachádza sa tiež na termostat registračná karta vo vnútri termostat balenie. Nájdete ho aj na zadnej strane termostat jednoducho tým, že vezmete termostat z nástennej dosky.

Tiež je potrebné vedieť, kde nájdem svoje Honeywell VisionPRO 8000 MAC ID?

Kde nájsť MAC ID a MAC CRC (pre Honeywell Wi-Fi VisionPRO 8000 ), ak je termostat ID Karta je stratená. Tieto informácie nájdete na zadnej strane čelného panela jednotky.

Tiež viete, čo je CRC číslo? Cyklická kontrola redundancie ( CRC ) je kód na zisťovanie chýb bežne používaný v digitálnych sieťach a úložných zariadeniach na zisťovanie náhodných zmien nespracovaných údajov. Bloky údajov vstupujúcich do týchto systémov majú priradenú krátku kontrolnú hodnotu na základe zvyšku polynomického delenia ich obsahu.

Okrem vyššie uvedeného, ako nájdem číslo modelu termostatu Honeywell?

Prevrátiť termostat sám nad sebou a hľadať číslo modelu , ktorý by mal byť vytlačený niekde na zadnej strane puzdra. Modelové čísla termostatu všetky začínajú na T, " "TH, " "RTH" "C," alebo "CT." Často sa pred znakom číslo modelu.

Čo je Honeywell CRC?

Po nainštalovaní internetového komunikátora AlarmNet 7847i a prihlásení do jedného z našich plánov monitorovania alarmov bez zmluvy nám budete musieť poskytnúť MAC a CRC čísla. The CRC je štvorciferná postupnosť čísel alebo písmen.

Odporúča: