Ako nájdem svoje používateľské meno a heslo pre Tomcat Manager?
Ako nájdem svoje používateľské meno a heslo pre Tomcat Manager?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno a heslo pre Tomcat Manager?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno a heslo pre Tomcat Manager?
Video: Java Tomcat сбросить или установить имя пользователя и пароль 2024, Apríl
Anonim

In Tomcat 7, pod TOMCAT_HOME/conf/tomcat_users. xml, pozri the tag vidieť heslo . Používateľské meno a heslo pre Tomcat Manager je ako na obrázku.. Budú nad a pod the používateľ/rola.

Ako zistím svoje používateľské meno a heslo pre Tomcat?

Neexistuje žiadne predvolené nastavenie používateľské meno / heslo . Je to zámerné a bolo to urobené týmto spôsobom z bezpečnostných dôvodov. Môžete si ich nastaviť sami úpravou kocúr /conf/ kocúr -užívatelia. xml súbor.

Za druhé, ako sa dostanem k aplikácii Tomcat Manager? Ak chcete pridať nového používateľa pomocou prístup do manažérska aplikácia , jednoducho musíte pridať nový podprvok s atribútom roles rovným manažér . Vykonajte vyššie uvedené zmeny a uložte súbor kocúr -užívatelia. xml súbor. Teraz máte nového používateľa s menom bob, s heslom a heslom manažér.

Ako sa v tejto súvislosti prihlásim do správcu Tomcat?

Uisti sa Tomcat je spustený ako prvý a že 8080 je ten správny port. Toto sú len predvolené hodnoty kocúr zvyčajne beží s. Potom, keď pôjdete na Manažér Aplikácia GUI na adrese https:// localhost: 8080/ manažér /html vás vyzve na zadanie používateľského mena/hesla, ktoré ste pridali do tohto konfiguračného súboru.

Aké je predvolené používateľské meno a heslo pre Tomcat?

Predvolené poverenia Apache Tomcat

Používateľské meno Heslo
admin admin
admin kocúr
obaja kocúr
manažér manažér

Odporúča: