Môžem ignorovať Debt Recovery Plus?
Môžem ignorovať Debt Recovery Plus?

Video: Môžem ignorovať Debt Recovery Plus?

Video: Môžem ignorovať Debt Recovery Plus?
Video: Debt Recovery plus 2024, Septembra
Anonim

vy môcť buď zaplatíte parkovné, alebo vy môže ignorovať listy z Vymáhanie dlhu Plus a vydržte, aby ste zistili, či dostanete list pred akciou. Ak nedostanete LBA, potom je všetko v poriadku.

Ak vezmeme do úvahy toto, kto sú vymáhanie dlhu Plus?

DRP sú neregulované vymáhači dlhov kto bude klamať a podvádzať, aby dostal vaše peniaze. Majú toľko právomocí ako zubná víla, nemôžu vás postaviť pred súd.

Podobne, čo je oznámenie o vymáhaní pohľadávky? Ak ste nezaplatili a dlh možno vám pošleme a list od súdnych exekútorov (nazývaných aj „exekútori“), ktorí tvrdia, že navštívia váš domov, aby vyzdvihli platbu. Neignorujte list - toto sa nazýva ' upozorniť výkonu“. Ak tak urobíte, súdni exekútori vás môžu navštíviť po 7 dňoch.

Navyše, dá ma súkromná parkovacia spoločnosť na súd?

Súvisiace články. Nikdy som neplatil - a oni nikdy nevzali ja na súd . Parkovisko „lístky“vydané spoločnosťou súkromné spoločnosti v súkromné parkoviská sa často označujú ako pokuty – ale nie sú. Súkromné vlastníkov pôdy a auta parkovisko firmy takúto právnu moc nemajú.

Musím platiť BW legal?

Ak vy zápasia, pretože vy nie mať dostatočný disponibilný príjem zaplatiť tvoj dlh, Mal by si porozprávať sa BW Legal dohodnúť sa. Pokiaľ je to rozumné, oni mal by súhlasiť. V niektorých prípadoch môže byť možné odpísať svoj dlh prostredníctvom individuálnej dobrovoľnej dohody.

Odporúča: