Obsah:

Ako môžem kontaktovať súd okresu Northampton?
Ako môžem kontaktovať súd okresu Northampton?

Video: Ako môžem kontaktovať súd okresu Northampton?

Video: Ako môžem kontaktovať súd okresu Northampton?
Video: Як зберегти спокій та дочистити кулемет 2024, Apríl
Anonim

Email

  1. Krajský súd : dopyty. Northampton . grófstvo @justice.gov.uk. Dopyt: rodina. Northampton . grófstvo @justice.gov.uk.
  2. Koruna Súd : dopyty. Northampton [chránené e -mailom] Dopyt: súdny exekútor. Northampton . okresný súd @justice.gov.uk.
  3. Dotazy: 01604 470 400. 0870 739 5907. ( Krajský súd Fax)

Len tak, je obchodné centrum okresného súdu legálne?

The Obchodné centrum okresného súdu (CCBC) je a centrum z Okresný súd Anglicka a Walesu vytvorené na riešenie nárokov pomocou rôznych elektronických médií. Na rozdiel od ostatných Okresný súd centrách CCBC fyzicky nepočuje prípady. Ak si nejaký prípad môže vyžadovať vypočutie, postúpi sa inému centrum.

Tiež viete, čo je obchodné centrum Northampton County Court? Čo Obchodné centrum okresného súdu Northampton robí. Zvládame okresný súd nároky na peniaze uskutočnené prostredníctvom služby Money Claim Online a prijaté odpovede.

Ľudia sa tiež pýtajú, či je biznis centrum okresného súdu CCJ?

CCBC je a Okresný súd Hromadné spracovanie rozsudku centrum so sídlom v Northamptone. Veritelia ho bežne používajú na predloženie CCJ hromadne oznámenia. CCBC je oddelená od Northampton Combined Súd.

Čo sa stane, ak ignorujem obchodné centrum okresného súdu?

Ak je to a okresný súd potom reklamačný formulár ignorovanie dostanete CCJ v omeškaní a veriteľa môcť vyberte, koľko od vás chcú zaplatiť. Ak popierate dlh potom vy môcť požiadať o viac času na zostavenie obrany - keby vy potom nie vy môcť vyplňte príslušný formulár a požiadajte o čas na zaplatenie v splátkach.

Odporúča: