Obsah:

Aký je príklad prísľubu vašej značky?
Aký je príklad prísľubu vašej značky?

Video: Aký je príklad prísľubu vašej značky?

Video: Aký je príklad prísľubu vašej značky?
Video: Brand Promise Examples 2024, Smieť
Anonim

Prísľub značky Je: Inšpirujúce. Ľudia vo všeobecnosti budú konať, keď cítia emocionálne spojenie a osoba, produkt, príp spoločnosti . Prísľub značky má inšpirovať, ale tiež chcete byť realisti. A skvelé príklad inšpiratívneho prísľub značky je Apple „Mysli inak“.

Následne sa možno spýtať, ako napíšete prísľub značky?

Ako vytvoriť prísľub značky

  1. Orientačné. Urobte zo svojho sľubu o značke dôkaz o skúsenostiach so značkou, o tom, kto ste, čo robíte alebo čo vás robí výnimočnými.
  2. Rozlišovanie. Chceme vedieť, prečo na vás záleží.
  3. Merateľné.
  4. Vytvára hodnotu s akčným jazykom.
  5. Jednoduché.
  6. Konzistentné.
  7. Odvážne, ale úprimné.
  8. Hovorí o tom, na čom najviac záleží.

Čo je prísľubom značky Coca Cola? Jednoducho povedané: ide o to, „čo má zákazník“. Coca - Cola na svojej webovej stránke to definuje takto: Be the značka : inšpirovať kreativitu, vášeň, optimizmus a zábavu. The Prísľub značky je o správaní sa k zákazníkom.

Čo je v tejto súvislosti definícia prísľubu značky?

Definícia : Prísľub značky A prísľub značky je vyhlásenie, ktoré robí organizácia svojim zákazníkom a ktoré uvádza, čo môžu zákazníci očakávať od ich produktov a služieb. A to z hľadiska výhod a skúseností – hmotných a nehmotných, t. j. hodnotovej ponuky. Je to najdôležitejší aspekt a značka.

Aký je prísľub spoločnosti Apple?

Apple: "Mysli inak." od Apple značka sľub je obojstranná – ich záruka vytvárať produkty založené na pohľade na svet trochu inak a ich sľub inšpirovať svojich zákazníkov, aby urobili to isté.

Odporúča: