Čo znamená dátum prísľubu?
Čo znamená dátum prísľubu?

Video: Čo znamená dátum prísľubu?

Video: Čo znamená dátum prísľubu?
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Septembra
Anonim

Sľubovaný dátum je zásielka dátum zaviazal predajca. V niektorých odvetviach a zmluvách, sľubovaný dátum je na dátum doručenie na miesto zákazníka. to je všeobecne a dátum poskytnuté zákazníkovi na doručenie jeho objednávok.

Jednoducho, čo je dátum prísľubu na objednávke?

The dátum prísľubu objednávky je Ship By Dátum - dátum ktorým musíte odoslať objednať predtým, ako to kanál označí ako neskoré odoslanie (nie dátum balík má prísť k zákazníkovi). Všetky ostatné môžu mať predvolené nastavenie dátum sľubu nastaviť interne v SellerCloud inSettings > Dátum prísľubu objednávky Nastavenie.

Tiež, aký je dátum dodania v objednávke? Dátum dodania objednávky znamená a dátum pre ktoré doručenie akéhokoľvek Produktu je uvedené v a Nákupná objednávka a potvrdené dodávateľom. Ak sa zmluvné strany písomne nedohodnú inak, na Dátum doručenia Produkt bude uvoľnený oboma stranami a pripravený na odoslanie podľa bodu 3.4.

Okrem vyššie uvedeného, čo je dátum doku?

Keď takíto zákazníci požadujú konkrétnu dodávku dátum , vzťahujú sa na deň, kedy zásielka opustí dodávateľa dok . Ostatní zákazníci prirovnávajú „dodávku dátum "s dátum doku - dátum zásielka skutočne dorazí k zákazníkovi dok ."

Ako sa počíta plánovaný dátum odoslania?

The Počíta sa dátum plánovanej prepravy odpočítaním dodacej lehoty (počet dní, počas ktorých sa položky dostanú k zákazníkovi loď ) z harmonogram príchod dátum.

Odporúča: