Koľko bielkovín má spirulina prášok?
Koľko bielkovín má spirulina prášok?

Video: Koľko bielkovín má spirulina prášok?

Video: Koľko bielkovín má spirulina prášok?
Video: Только 1 из 10 врачей вам скажет эту правду! Спирулина исцеляет и восстанавливает даже… 2024, Smieť
Anonim

Štandardná denná dávka spirulina je 1–3 gramy, ale dávky až 10 gramov denne mať efektívne. Táto drobná riasa je plná živín. Jedna polievková lyžica (7 gramov) sušeného spirulínový prášok obsahuje (2): Bielkoviny : 4 gramy.

Podobne sa možno pýtať, je spirulina dobrým zdrojom bielkovín?

Spirulina sa môže pochváliť 60% bielkoviny obsah – je bohatší zdroj bielkovín ako väčšina zeleniny - a je to tiež a dobrý zdroj beta-karoténu, rôznych minerálov a kyseliny gama linolénovej, esenciálnej mastnej kyseliny.

Čo robí Spirulina s telom? Spirulina je známa ako výživná potravina, pretože je plná vitamínov, vrátane vitamínov A, C, E a B, ako aj celého radu minerálov, ako je vápnik, horčík, zinok a selén. Najmä vitamín C a selén sú antioxidanty a pomáhajú chrániť naše bunky a tkanivá pred poškodením.

Len tak, aké sú vedľajšie účinky spiruliny?

Niektorí z maloletých vedľajšie účinky spiruliny môže zahŕňať nevoľnosť, nespavosť a bolesti hlavy. Napriek tomu je tento doplnok považovaný za bezpečný a väčšina ľudí má pocit, že nie vedľajšie účinky (2). Zhrnutie Spirulina môžu byť kontaminované škodlivými zlúčeninami, riediť krv a zhoršovať autoimunitné stavy.

Má Spirulina viac bielkovín ako mäso?

za uncu, Spirulina v skutočnosti obsahuje najvyššie bielkoviny percento zo všetkých bielkoviny či už na rastlinnej alebo živočíšnej báze. Stačí jedna čajová lyžička Spirulina obsahuje 4 gramy bielkoviny , čo je neslýchané vo všetkých iných zdrojoch bielkoviny.

Odporúča: