Môžete dať oktánový zosilňovač do kosačky na trávu?
Môžete dať oktánový zosilňovač do kosačky na trávu?

Video: Môžete dať oktánový zosilňovač do kosačky na trávu?

Video: Môžete dať oktánový zosilňovač do kosačky na trávu?
Video: STAVÍME SKLENÍK 4 - Závěrečná montáž 2024, Smieť
Anonim

Prémiový plyn, ako napríklad 93 oktánové číslo , pomáha vysokovýkonným autám jazdiť hladko a efektívne. Nie je potrebné bežať v malom kosačka na trávu motor vo vysokom oktánové číslo plyn, ale to neublíži ti kosačka na trávu , buď. Jedinou škodou môže byť priehlbina vo vašej peňaženke z používania drahšieho paliva.

Navyše, aké palivo by som mal používať v kosačke na trávu?

Väčšina štvortaktných motorov vyžaduje čerstvý bezolovnatý benzín s a oktánové číslo hodnotenie 87 alebo vyššie. vy môže používať plyn s etanolom, ale viac ako 10 percent etanolu sa zvyčajne neodporúča. Kosačky s dvojtaktnými motormi používať toho istého typu plynu , ale s the pridanie vysokokvalitného oleja pre dvojtaktné motory.

Okrem toho, je oktánový zosilňovač zlý pre váš motor? Nižšie oktánové číslo palivo, ako je odporúčané, môže poškodiť motora pretože spôsobuje „klepanie“alebo nepravidelné zapálenie. Vysoká oktánové číslo palivo a posilňovače majú zanedbateľný alebo absolútne žiadny vplyv na nízkovýkonné cestné autá. Výrobca odporúča minimum oktánové číslo palivo a tieto produkty nebudú mať žiadny rozdiel.

Okrem toho, môžete naliať benzín do kosačky na trávu?

Nie, kosačka na trávu nebol 2-cyklový. Kúpil som si elektrickú batériu kosačka nahradiť plynová kosačka . Aj keď plynu je dvojcyklový, zatuchnutý alebo oboje, len sa uistite vy vysypte ho do takmer plnej nádrže.

Kedy by som mal použiť stabilizátor plynu na svojej kosačke?

Použite stabilizátor paliva v tvojom plyn kosačky nádrž pri skladovaní 30 a viac dní. Alebo, ak máte malú trávnik ktoré si vyžadujú len občasné kosenie, môžete predĺžiť životnosť benzín uložené v nádobe pridaním stabilizátor paliva k tomu.

Odporúča: