Kto boli robotníci, ktorí postavili Empire State Building?
Kto boli robotníci, ktorí postavili Empire State Building?

Video: Kto boli robotníci, ktorí postavili Empire State Building?

Video: Kto boli robotníci, ktorí postavili Empire State Building?
Video: История небоскрёба "Empire State Building" 2024, Smieť
Anonim

William Lamb, architekt z firmy Shreve, Lamb & Harmon, navrhol Empire State Building . Dodávateľom bola firma Starrett Brothers and Eken. The budova má 24/7 bezpečnosť. Je monitorovaný bezpečnostnou technikou, ako sú CCTV kamery.

Kto boli teda staviteľmi Empire State Building?

Keď v roku 1929 vypracoval svoje plány architekt William Lamb z firmy Shreve, Lamb a Harmon údajne modeloval Empire State Building podľa Winston-Salem, Reynolds Building v Severnej Karolíne – ktorú predtým navrhol – a Carew Tower v Cincinnati.

Následne je otázkou, koľko robotníkov zomrelo pri stavbe Empire State Building? päť

Týmto spôsobom postavili prisťahovalci Empire State Building?

Empire State Building Drobnosti pre deti Empire State Building bol navrhnutý zdola nahor. Konštrukcia z Empire State Building vyžadovalo 3 400 pracovníkov, prevažne európskych prisťahovalcov a železiarskych robotníkov Mohawk.

Kto zomrel pri stavbe Empire State Building?

Hoci sa počas výstavby šírili zvesti o stovkách ľudí, ktorí zomreli na stavenisku, oficiálne záznamy hovoria, že iba päť robotníkov zomrel . Jedného robotníka zrazilo nákladné auto; druhý spadol do výťahovej šachty; tretina bola zasiahnutá kladkostrojom; štvrtý bol v oblasti výbuchu; pätina spadla z lešenia.

Odporúča: