Obsah:

Čo je inteligentný prístup PNC?
Čo je inteligentný prístup PNC?

Video: Čo je inteligentný prístup PNC?

Video: Čo je inteligentný prístup PNC?
Video: Príklady praxe v dobrovoľníctve seniorov v dobrovoľníckych programov - Mgr. Silvia Cochová, PhD. 2024, Smieť
Anonim

Čo je a PNC SmartAccess Predplatená karta Visa? Je to dobíjateľná predplatená karta Visa, ktorá vám poskytuje pohodlie prístup k vašim peniazom. Peniaze môžete na svoju kartu vložiť kedykoľvek, rýchlo a jednoducho. Potom ho použite na nákupy, platenie účtov a získanie hotovosti v bankomate.

Jednoducho, má inteligentný prístup PNC mobilný vklad?

Hotovosť vklady pre SmartAccess karty sú k dispozícii iba u vybraných PNC Bankomaty vybavené technológiou overovania meny. Pozri pnc .com/ smartaccess pre kompletný zoznam PNC Bankomaty DepositEasy, ktoré akceptujú PNC SmartAccess hotovosť vklady . * PNC áno neúčtovať poplatok za Mobilná aplikácia SmartAccess.

Okrem vyššie uvedeného, aké je moje číslo účtu PNC SmartAccess? Prihláste sa do online bankovníctva. Vyberte si svoj SmartAccess Karta Kliknite na „Prihlásiť sa do SmartAccess ”Odkaz napravo od vášho disponibilného zostatku. Po prihlásení do SmartAccess , váš smerovacie číslo a plné číslo účtu nájdete v časti „Informácie o priamom vklade“na stránke Účet Súhrnná stránka.

Tiež som sa spýtal, ako môžem použiť svoj bezplatný prístupový kód PNC?

Predstavujeme bezplatný prístup k bankomatu pomocou karty PNC – jednoduchý ako 1-2-3

  1. Prihláste sa do mobilnej aplikácie PNC a vyberte Prístup k bankomatu.
  2. Vyžiadajte si jednorazový prístupový kód.
  3. Navštívte bankomat PNC a použite jednorazový prístupový kód výberom tlačidla Bezkartový prístup na uvítacej obrazovke.

Kedy zasiahne priamy vklad PNC SmartAccess?

S výnimkou vklady vyrobené na non- PNC Bankomaty, naša hranica čas je 22:00 hod. ET. Prerušenie čas pre vklady vyrobené na non- PNC Bankomaty je 15:00 hod. ET. Ďalej, vklady uskutočnené cez náš nočný depozit po 6:00 ET môžu byť spracované nasledujúci pracovný deň.

Odporúča: