Čo je čistenie Green Earth?
Čo je čistenie Green Earth?

Video: Čo je čistenie Green Earth?

Video: Čo je čistenie Green Earth?
Video: How to apply Green Earth Grub Buster Nematodes 2024, Smieť
Anonim

Čistenie GreenEarth je najväčšia svetová značka suchých produktov šetrných k životnému prostrediu čistenie . The Zelená Zem názov značky odkazuje na exkluzívne suché čistenie proces, ktorý nahrádza petrochemické rozpúšťadlá tradične používané v suchom prostredí čistenie s tekutým silikónom.

Ľudia sa tiež pýtajú, či je čistenie zelenej zeme bezpečné?

Zelená Zem Suché Čistenie Perc je tiež klasifikovaný EPA ako pravdepodobný karcinogén. Naproti tomu GreenEarth's silikón je taký bezpečné EPA nereguluje jeho použitie na suchu čistenie alebo niektorú z jeho mnohých ďalších aplikácií. Uznáva sa ako bezpečné pre vzduch, vodu a pôdu.

Po druhé, čo používajú zelené čistiarne? Chemikálie, o ktorých je známe, že sa používali ako suché - čistenie rozpúšťadlá zahŕňajú: gáforový olej, terpentínový lieh, benzén, petrolej, biely benzín, ropné rozpúšťadlá (predovšetkým zmesi ropného benzínu), chloroform, tetrachlórmetán (prvý používať v čistenie nasucho v roku 1898), perchlóretylén (PERC), trichlóretylén (TCE), 1, Niekto sa môže tiež opýtať, čo je zelené chemické čistenie?

Čistenie nasucho je akékoľvek čistenie proces pre odevy a textílie, ktoré používajú namiesto vody chemické rozpúšťadlo. Zelené chemické čistenie odkazuje na akékoľvek čistenie nasucho metóda, ktorá nezahŕňa použitie perc, tekutej chemikálie používanej na komerčné odmasťovanie a deodorizáciu na čistenie tkanín bez zrážania alebo vyblednutia.

Je chemické čistenie toxické?

Primárnou zakázanou chemikáliou je perchlóretylén alebo „perc“. EPA aj Národná akadémia vied klasifikujú perc ako „pravdepodobný ľudský karcinogén“. Je to rozpúšťadlo, ktoré dokáže prerezať mastnotu, a preto ho používa asi 85 % U. S. suché čistiace prostriedky.

Odporúča: