Čo je vysokotlakové potrubie?
Čo je vysokotlakové potrubie?

Video: Čo je vysokotlakové potrubie?

Video: Čo je vysokotlakové potrubie?
Video: Australia is paralyzed. Cyclone causes severe #flooding in Sydney 2024, Smieť
Anonim

A Vysoká - Tlakové potrubie je druh potrubia ktorý sa používa na prepravu ropy, ropných produktov a zemného plynu medzi krajinami alebo v rámci štátov vysoký tlak . Všetky vysoká - tlak potrubia sú vyrobené z uhlíkovej ocele alebo ocele a sú veľký priemer potrubia (20 palcov vyššie).

Tiež, čo je vysokotlakové potrubie?

Do úvahy sa berú nasledujúce vysokotlakové potrubie systémy: vysoká - tlak a vysoká -teplotné kvapaliny navrhnuté tak, aby fungovali pri teplote vyššej ako 250 stupňov Fahrenheita a 30 p.s.i. meradlo používané na vykurovanie, čpavkový (717) chladiaci systém potrubia a. bioproces potrubia systémy.

Okrem toho, čo je tlakové potrubie? Potrubie pozostáva z rúra , príruby, skrutky, tesnenia, ventily, odľahčovacie zariadenia, armatúry a tlak obsahujúce časti iných potrubia komponentov. Zahŕňa tiež vešiaky a podpery a ďalšie vybavenie potrebné na zabránenie nadmernému namáhaniu tlak obsahujúce časti.

Okrem toho, čo je vysokotlakový ventil?

Vysokotlakové ventily , armatúry a hadičky. Vysoký tlak komponenty používajú kužeľové a závitové spojenie, ktoré vyhovuje vysoká teploty a tlaky bežné v týchto aplikáciách. Vysokotlakové ventily sú dostupné v rôznych veľkostiach hadíc a s dizajnom tela, aby uspokojili najrôznejšie požiadavky.

Čo sa považuje za vysoký tlak psi?

Vo veľmi všeobecných podmienkach sa za vysoký tlak zvyčajne považuje 10 000 psi alebo vyššie, hoci je to ťažké dešifrovať z kódu.

Odporúča: