Je možné nainštalovať pevné potrubie vonku?
Je možné nainštalovať pevné potrubie vonku?

Video: Je možné nainštalovať pevné potrubie vonku?

Video: Je možné nainštalovať pevné potrubie vonku?
Video: Odpady osadene, odskusane 2024, Smieť
Anonim

Tuhý kov potrubie alebo RMC sú rúrky z pozinkovanej ocele pre vysokú záťaž nainštalovaný so závitovým kovaním. Obvykle sa používa vonku poskytnúť ochranu pred poškodením a môcť poskytujú tiež štrukturálnu podporu pre elektrické káble, panely a ďalšie zariadenia.

Podobne sa môžete opýtať, aký typ potrubia by sa mal použiť vonku?

Nekovový vedenie je obvykle vyrobené z PVC a je dobrá voľba pre vonkajšie rezidenčné aplikácie. Modré elektrické nekovové rúrky (ENT) je pre vnútorné používať iba.

Následne je otázkou, či môže byť potrubie vedené na zemi. Pochovať v Zem : Kopať 24 palcov. Pri 24 palcoch vás môcť zakopať podzemný napájací kábel pomocou PVC potrubie až 18 palcov nižšie zem len tam, kde drôt prichádza. Ak uvažujete beh elektrické vedenie pod zemou cez váš dvor, máte štyri možnosti.

Následne sa možno spýtať, môžete použiť EMT konduit vonku?

to môcť používať v interiéri, vonku v podzemí a v skrytých aj odkrytých aplikáciách. IMC má tenšiu stenu a váži menej ako RMC. IMC môcť použiť na rovnaké aplikácie ako pozinkované RMC. EMT je najľahšia oceľ potrubie vyrobené.

Aký je rozdiel medzi EMT a pevným potrubím?

Tuhý je hrubá stena potrubie to je bežne závitové. EMT je tenká stena potrubie ktorá nie je dostatočne hrubá na to, aby sa dala navliecť.

Odporúča: