Je možné hydraulický cement používať vonku?
Je možné hydraulický cement používať vonku?

Video: Je možné hydraulický cement používať vonku?

Video: Je možné hydraulický cement používať vonku?
Video: 7 лайфхаков с ГОРЯЧИМ КЛЕЕМ для вашего ремонта. 2024, Apríl
Anonim

Cement sám je všeobecne použité ako malta na „zlepenie“murovacích materiálov ako tehla, kameň alebo betónový blok. Prasknutie je obzvlášť pravdepodobné, ak hydraulický cement je aplikované z vonkajšej strany nadácie; an exteriér hydroizolačná membrána je oveľa lepšie trvalé riešenie.

Na čo je v tejto súvislosti dobrý hydraulický cement?

Hydraulický cement je výrobok používaný na zastavenie vody a netesností v betónových a murovaných konštrukciách. Hydraulický cement sa široko používa v stavebnom priemysle na tesnenie konštrukcií nižších tried a v situáciách, keď môžu byť konštrukcie zasiahnuté alebo ponorené do vody.

Možno sa tiež opýtať, bude hydraulický cement spájať s betónom? Nepoužívať Hydraulický cement – Sklamaný, majiteľ domu bude odstráňte tmel, vydlabte trhlinu a naplňte ju hydraulický cement . Avšak, hydraulický cement má slabé väzba s betón , čo je dôvod, prečo trhlina potrebuje obrátenú V-drážku, aby ju držala v. Navyše, hydraulický cement je veľmi tuhý.

Podobne sa kladie otázka, expanduje hydraulický cement?

Hydraulický cement pri tuhnutí sa rozširuje. Rozširuje sa, pretože cement obsahuje expanzívne íly, ako je bentonit a niekoľko ďalších.

Trhá hydraulický cement?

Hydraulický cement je veľmi tuhý. Žiaľ, nadácie a ich praskliny pokračovať v pohybe, rozširovaní a zmenšovaní. Tento pohyb sa časom uvoľní resp prasknúť nepružný cement a opäť môže dôjsť k netesnostiam.

Odporúča: