Aká je definícia IMC?
Aká je definícia IMC?

Video: Aká je definícia IMC?

Video: Aká je definícia IMC?
Video: Panjabi MC - Jogi 2024, Smieť
Anonim

Na svojej najzákladnejšej úrovni, Integrovaná marketingová komunikácia , alebo IMC , ako to nazveme, znamená integrovať všetky propagačné nástroje tak, aby spolupracovali v harmónii. Propagácia je jedným z P v marketingovom mixe. Propagácia má svoj vlastný mix komunikačných nástrojov.

V súlade s tým je príklad IMC?

Pre príklad , integrovaná marketingová komunikácia ( IMC ) využíva niekoľko kanálov na sprostredkovanie posolstiev kampane. Preto sa integrované marketingové stratégie často nazývajú integrovaná marketingová komunikácia resp IMC . Dôsledná komunikácia s cieľovým publikom online aj offline zvyšuje predaj.

Za druhé, čo je IMC a prečo je to dôležité? Integrovaná marketingová komunikácia zohráva zásadnú úlohu pri doručovaní jednotnej správy koncovým používateľom prostredníctvom rôznych kanálov, a má teda lepšie šance na prilákanie zákazníkov. Integrovaná marketingová komunikácia zaisťuje, že značka (produkt alebo služba) je okamžitým hitom medzi koncovými používateľmi.

Keď to vezmeme do úvahy, aké je použitie IMC?

Integrovaná marketingová komunikácia alebo IMC zahŕňajú koordináciu rôznych propagačných prvkov a iných marketingových aktivít, ktoré komunikujú so zákazníkmi firmy. Základ IMC nástroje používané na dosiahnutie komunikačných cieľov organizácie sa označujú ako propagačný mix.

Čo sú komponenty IMC?

Komponenty z IMC zahŕňajú: nadáciu, firemnú kultúru, zameranie značky, skúsenosti zákazníkov, komunikačné nástroje, propagačné nástroje a nástroje integrácie.

Odporúča: