Obsah:

Môže byť rozsudok obnovený po jeho uplynutí?
Môže byť rozsudok obnovený po jeho uplynutí?

Video: Môže byť rozsudok obnovený po jeho uplynutí?

Video: Môže byť rozsudok obnovený po jeho uplynutí?
Video: Divočák | Kompletní návod na stažení a rozbourání divočáka | Bachyně 80 kg 2024, Apríl
Anonim

Obnoviť Tvoj Rozsudok . Peniaze rozsudky automaticky vypršať (minúť sa) po 10 rokov. Ak rozsudok nie je obnovené , to bude už nebude vymáhateľný a vy bude nemôže dostať svoje peniaze. Raz a rozsudok bol obnovené , to nemôže byť obnovené znova až o 5 rokov neskôr.

Podobne sa možno pýtať, čo sa stane, ak platnosť rozsudku vyprší?

Keď rozsudok Výpadky A rozsudok môže tiež zaniknúť ak veriteľ neurobí nič, aby to mohol vykonať rozsudok na určité časové obdobie. Keď rozsudok zanikne (alebo sa stane „spiacim“), veriteľ ho už nemôže právne vymáhať. To znamená, že veriteľ nemôže: obdržať vaše mzdy.

Niekto sa tiež môže opýtať, ako môžem zistiť, či bol rozsudok obnovený? Zisťovanie ak bol rozsudok obnovený uľahčuje prístup k online súdnym záznamom v každom štáte. Overte si to v súdnych záznamoch ak bol rozsudok obnovený . Ak váš veriteľ sa obnovil the rozsudok urobí tak na súde, kde rozsudok bol prvýkrát vydaný.

ako dlho musíte obnoviť rozsudok?

A Rozsudok uplynie desať rokov po ňom je udelené. Je možné podať žiadosť na obnoviť rozsudok pred uplynutím desiatich rokov. Budete potrebovať oznámiť žiadosť o Rozsudok Dlžník.

Ako predĺžite rozsudok?

Ak chcete obnoviť rozsudok:

  1. Preskúmajte oddiely 683.010 až 683.220 Občianskeho súdneho poriadku.
  2. Musíte použiť Žiadosť o obnovenie rozsudku (formulár EJ-190) a Oznámenie o obnovení rozsudku (formulár EJ-195). Oznámenie o obnovení rozsudku musí byť osobne doručené dlžníkovi alebo doručené prvotriednou poštou.

Odporúča: