Ako môžem zrušiť den zľavy Frontier Airlines?
Ako môžem zrušiť den zľavy Frontier Airlines?

Video: Ako môžem zrušiť den zľavy Frontier Airlines?

Video: Ako môžem zrušiť den zľavy Frontier Airlines?
Video: Обзор авиакомпании FRONTIER AIRLINES - (включая сиденья с растяжкой! 😍) 2024, Apríl
Anonim

Môžeš Zrušiť vaše členstvo v Zľavový deň kedykoľvek výberom možnosti odhlásenia v rámci svojho FRONTIER Profil účtu Miles na stránke. Prejdite na stránku flyfrontier.com, kliknite na odkaz „prihlásiť sa k účtu“a prihláste sa do svojho účtu.

Tiež by som mal vedieť, ako môžem bezplatne zrušiť svoj let Frontier?

Komu Zrušiť svoju rezerváciu, prihláste sa do My Trip alebo zavolajte Hranica Rezervácie na čísle 801-401-9000. Kúpili ste si The WORKS? Vrátenie peňazí je zahrnuté v nákupe DIELA! Zrušenie preto nevznikne a zrušenie poplatok.

Následne je otázkou, či je za Frontier Airlines storno poplatok. Štandardné lístky If to uplynulo viac ako 24 hodín od zakúpenia lístka, príp the rezervácia bola vykonaná do 7 dní od cesty, 119 USD poplatok za zrušenie bude platiť. Ak potrebujete Zrušiť alebo zmeníte svoj let 60 a viac dní pred odletom, nevzniknú vám za to žiadne náklady.

stojí Frontier's Discount Den za to?

Ak však letíte sólo s Hranica viac ako trikrát do roka alebo lietajte ako rodina, úspory sa môžu hromadiť rýchlo. Len jeden let s cestovným partnerom môže znamenať úsporu 40 USD na spiatočnom lete – pamätajte na to Zľava Den členská cena je dobrá až pre šesť osôb na jednu rezerváciu.

Aké sú pravidlá zrušenia spoločnosti Frontier Airlines?

Cestovné je nevratné, pokiaľ: Do 24 hodín od nákupu: Všetky lístky je možné zrušiť a vrátiť ich v plnej výške do 24 hodín od dátumu nákupu (Poznámka: Letenky zakúpené do 7 dní od cesty budú držané ako kredit, s výhradou zrušenie poplatok). O vrátenie peňazí môžete požiadať po prihlásení sa do My Trip.

Odporúča: