Fungujú vinylové nálepky na štruktúrovaných stenách?
Fungujú vinylové nálepky na štruktúrovaných stenách?

Video: Fungujú vinylové nálepky na štruktúrovaných stenách?

Video: Fungujú vinylové nálepky na štruktúrovaných stenách?
Video: Lepení řezané samolepky 2024, Smieť
Anonim

Vinylové nálepky ponúkajú alternatívu k fotografiám a plagátom. Jednou z nevýhod tohto druhu umenia je to nálepky na stenu zvyčajne sa nedržte textúrované steny , ako štuk alebo maľovaný škvárový blok. S trochou vynaliezavosti to dokážete urobiť originálne umenie držať sa akéhokoľvek stena.

Ak to vezmete do úvahy, môžete na steny s textúrou umiestniť vinylové nálepky?

Od r vy nebude sa uchádzať nálepky na stenu do základnej oblasti, to je rozhodujúce je použitie vysokej kvality, vinylové nálepky na stenu . To je - Ak ty chcete, aby sa držali vášho textúrované povrch bezchybne. Vinylové nálepky na stenu sú strihané z kvalitného, odnímateľné vinyl čo znamená, že sú dostatočne odolné pre množstvo rôznych povrchov.

Podobne sa budú masti držať na stenách s textúrou? Povrchy, ktoré neodporúčame: Textúrované steny . Tehla. Cinder Block. pórovitý, textúrované obloženia.

Ako teda dosiahnete, aby sa vinylové nálepky prilepili na textúrované steny?

Prilepenie vinylu na textúrované steny Môžete tiež skúsiť kotúľať tenisovú loptičku alebo gumenú loptičku vinylová nálepka aby to naozaj vtlačilo do stena . Ďalším spôsobom, ako to vyskúšať, je najprv ho zahriať sušičom vlasov. Keď vinyl je teplá, použite na stlačenie handričku alebo guľu vinyl proti stena.

Aký druh vinylu používate na nálepky na stenu?

Dva najpopulárnejšie výrazy, ktoré budete počuť, sú Oracal 631 a Oracal 651. Toto je priemyselný štandard, pokiaľ ide o vinyl . Oracal 631 sa nazýva aj indoor vinyl , alebo matný vinyl alebo dokonca nástenný vinyl . To je to, čo používame, ak chcete urobiť nálepky na stenu , dať vinyl na značkách, nabíjačkách, košoch na hračky atď.

Odporúča: