Čo je CPA na Facebooku?
Čo je CPA na Facebooku?

Video: Čo je CPA na Facebooku?

Video: Čo je CPA na Facebooku?
Video: СТАВКИ CPA на Facebook БЕЗ рекламы 2020 (100% законная и белая шляпа) | CPA-маркетинг для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Čo je CPA na Facebooku ? CZA stojí za akciu. V iných kanáloch digitálneho marketingu je táto cena známa ako konverzia ceny. Ide o cenu, ktorú zaplatíte za každú akciu, ktorú používateľ vykoná na vašom webe Facebook inzerát.

Čo je v tejto súvislosti cena za kliknutie na Facebooku?

CZK (cena za kliknutie): Ak používate určovanie ceny za kliknutie, platíte len vtedy, keď niekto klikne na váš Facebook Ad. CTZ (cena za tisíc zobrazení): S cenou za zobrazenie platíte kedy Facebook zobrazí vašu reklamu 1000-krát. (Zobrazenia predstavujú počet, koľkokrát sa vaša reklama zobrazila používateľovi na Facebook ).

ako sa vypočítava CPA? Komu vypočítať CZA , Cena sa vydelí počtom konverzií. Ak chcete poznať cenu za konvertované kliknutie (na rozdiel od ceny za konverziu), potom sa cena vydelí konvertovanými kliknutiami.

Okrem vyššie uvedeného, aká je dobrá cena za like na Facebooku?

The náklady z a Facebook reklama na získanie kvality Páči sa mi na Facebooku je zvyčajne okolo 0,50 USD za -kliknite alebo lepšie. Vo všeobecnosti to bude mať za následok a náklady - za - Páči sa mi to približne 1,50 dolára alebo viac a to je pre veľkú značku,“hovorí Finnerty.

Ako sa vypočítava CPM na Facebooku?

Ako to je Vypočítané . CTZ meria celkovú sumu vynaloženú na reklamnú kampaň, vydelenú zobrazeniami, vynásobenú 1 000. (Príklad: Ak ste minuli 50 USD a získali 10 000 zobrazení, CTZ bolo 5 dolárov.)

Odporúča: