Aký hrubý musí byť chodník?
Aký hrubý musí byť chodník?

Video: Aký hrubý musí byť chodník?

Video: Aký hrubý musí byť chodník?
Video: Zákon přitažlivosti funguje ale musí se jít do hloubky 👍🏼 2024, Smieť
Anonim

Chodníky by mali byť aspoň 4" (100 mm) palcov hrúbka . Jednoduché dosky pre malé základy, základne atď., normálne 4" až 6" (100 mm až 150 mm) hustý v závislosti od zaťaženia, ktoré musia znášať. Nakloňte chodník smerom od budov, aby ste zabezpečili správne odvodnenie.

Ľudia sa tiež pýtajú, aký hrubý potrebujem svoj betón?

Štandardné betón podlahová doska hrúbka v bytovej výstavbe je 4 palce. Päť až šesť palcov sa odporúča, ak konkrétna vôľa príležitostne prijímať ťažké bremená, ako sú obytné autá alebo smetiarske autá. Pripraviť na základ, rez na úroveň terénu do na primeraná hĺbka, aby to umožnilo na doska hrúbka.

Tiež potrebujete drôtené pletivo v betónovom chodníku? Teraz v a chodník , zvyčajne nedávajú kov pletivo v; nedávajú pletivo tam. A s a chodník , vy zvyčajne ho nasypte na užšie kúsky a vy dať dilatačné škáry približne každých šesť stôp alebo osem stôp alebo tak; tak, že ak dosky z konkrétne chcieť aby sa začali hýbať, nepraskajú.

Potrebujem týmto spôsobom výstuž na chodníku?

Veľa veľa chodníky áno nemať žiadne výstuž vôbec v nich a držia v pohode. Typicky, výstuž existuje len na to, aby sa znížilo praskanie v doske na svahu; pokiaľ naň účel použitia nebude klásť veľkú váhu. Potom ty by dať veľa výstuž v ňom a zväčšiť hrúbku dosky.

Aký hrubý je betónový obrubník?

Všetky chodníky musia mať aspoň štyri palce hustý , okrem prípadov, keď sa príjazdové cesty pre autá križujú, pričom v takom prípade musia byť chodníky aspoň šesť palcov hrúbka pre obytné príjazdové cesty a najmenej osem palcov hrúbka pre obchodné a priemyselné príjazdové cesty pre tú časť, ktorá sa používa ako príjazdová cesta; že

Odporúča: