Čo sa v NC považuje za trojuholník?
Čo sa v NC považuje za trojuholník?

Video: Čo sa v NC považuje za trojuholník?

Video: Čo sa v NC považuje za trojuholník?
Video: Выбросьте из дома эти вещи, вернется достаток и здоровье 2024, Smieť
Anonim

Výskum Trojuholník , bežne označovaný jednoducho The Trojuholník , je región v Piemonte Severná Karolina v Spojených štátoch, ukotvené tromi hlavnými výskumnými univerzitami Severná Karolina Štátna univerzita, Duke University a University of Severná Karolina v ChapelHill, ako aj mestá Raleigh

Podobne, ktoré mestá sú vo výskumnom trojuholníku?

The Výskumný trojuholník , známy aj miestnym ako Trojuholník , je oblasť pozostávajúca z 3 kotiev Mestá , Raleigh, Durham a Chapel Hill a všetko medzi tým.

Po druhé, prečo sa oblasť Raleigh nazýva trojuholník? Prečo to je volal výskum Trojuholník (Durham, NC , Raleigh a Chapel Hill)? Blízkosť veľkých univerzít, UNC, Duke, NC Štát, Wake Forest, ECU (všetky v oblasť ) poskytuje skvelé vzdelanie a pred RTP neexistoval žiadny magnet, ktorý by udržal mladé talenty v škole oblasť.

Jednoducho, prečo sa to nazýva Výskumný trojuholník?

The Výskumný trojuholník dostal svoje meno od Výskumný trojuholník Park a tri úrovne 1 výskumu univerzity - Duke University, Štátna univerzita v Severnej Karolíne a Univerzita v Severnej Karolíne v Chapel Hill - len pár minút od seba.

Ktoré mestá sa nachádzajú vo výskumnom trojuholníku v Severnej Karolíne?

Metropolitná oblasť Raleigh zahŕňa okresy Wake, Franklin a Johnston; metropolitná oblasť Durham-Chapel Hill zahŕňa okresy Durham, Orange, Chatham a Person; a mikropolitná oblasť Dunnu zahŕňa okres Harnett.

Odporúča: