Ako ošetrujete listové valčeky?
Ako ošetrujete listové valčeky?

Video: Ako ošetrujete listové valčeky?

Video: Ako ošetrujete listové valčeky?
Video: ✅Простая идея. Стало гораздо удобней работать.🔨 2024, Smieť
Anonim

Insekticídne olejové spreje aplikované v dormancii na šupiny a iný hmyz pomôžu pri kontrole leafroller vajcia na ovocných stromoch. Mikrobiálny insekticíd Bacillus thuringiensis, ktorý sa predáva ako rôzne produkty, je účinný proti larválnym štádiám leafrollers.

Ako teda ošetrujete valce z listov canna?

Ak nájdete leafrollers hrýzť do tvojho cannas Striedajte produkty v spreji s účinnými zložkami spinosad a Bacillus thuringiensis (Bt) každý týždeň, pričom dbajte na to, aby ste nastriekali do zrolovaného listy kde sa ukrývajú húsenice.

Niekto sa môže tiež opýtať, či neemový olej zabíja listové valčeky? Od r Neemový olej môcť zabiť hmyzu v rôznych štádiách, môžete ho použiť ako aplikáciu v období vegetačného pokoja zabiť prezimujúcich škodcov a vajíčok alebo ako postrek na list na odpudzovanie a zabiť hmyzu. Stanové húsenice, listové valčeky a ďalšie vajíčka húseníc, ktoré zostávajú na rastline listy počas zimy.

Keď to vezmeme do úvahy, zabije prach Sevin valce listov?

Tretia možnosť liečby, ktorú treba zvážiť je a karbarylový insekticíd ako napr Sevin . Striedavé insekticídy tiež bránia hmyzu vybudovať si odolnosť voči akejkoľvek konkrétnej metóde. Hoci Canna Listový valec (Calpodes ethlius) robí vyskytujú v našej oblasti, Malá Canna Listový valec je prevládajúci škodca.

Čo je to kotúľanie listov?

Definícia listová rolka .: ktorákoľvek z rôznych chorôb rastlín charakterizovaná najmä vzostupným valcovanie z list najmä okraje: choroba zemiakov spôsobená jednovláknovým RNA vírusom (druh Potato leafroll virus rodu Polerovirus, čeľaď Luteoviridae) prenášaným voškami.

Odporúča: