Ako dlho trvá stať sa biomedicínskym technikom?
Ako dlho trvá stať sa biomedicínskym technikom?

Video: Ako dlho trvá stať sa biomedicínskym technikom?

Video: Ako dlho trvá stať sa biomedicínskym technikom?
Video: Biomedicínská technika a bioinformatika – Studijní program 2024, Smieť
Anonim

V poriadku byť nárok na certifikáciu, budete potrebovať pridružený titul v a biomedicínsky program a dva roky biomedicínsky technik pracovné skúsenosti alebo pridružený titul v oblasti elektronických technológií a tri roky biomedicínsky technologické pracovné skúsenosti, alebo štyri roky praxe v odbore na plný úväzok.

Ako sa v tomto smere stať biomedicínskym technikom?

Aby ste mali nárok na certifikáciu, budete potrebovať pridružený titul v a biomedicínsky program a dva roky biomedicínsky technik pracovné skúsenosti alebo pridružený titul v oblasti elektronických technológií a tri roky biomedicínsky technologické pracovné skúsenosti, alebo štyri roky praxe v odbore na plný úväzok.

ako dlho trvá biomedicínska technológia? Väčšina biomedicínsky technici začínajú svoju kariéru získaním titulu spolupracovníka od akreditovanej spoločnosti biomedicínska technológia program. Tieto programy vziať v priemere dva roky a okrem aktivít v triede zahŕňajú aj niekoľko praktických školení.

Tiež viete, aký titul potrebujete, aby ste boli biomedicínskym technikom?

Technici biomedicínskych zariadení zvyčajne potrebujú aspoň pridružený titul, hoci sú k dispozícii aj bakalárske tituly. Získať môžu aj technici biomedicínskych zariadení certifikácia cez AAMI po splnení požiadaviek na vzdelanie a prax.

Koľko zarábajú biomedicínske technológie?

Priemerná mzda pre a Biomedicínske Technik je v Spojených štátoch 47 900 dolárov ročne.

Odporúča: