Čo je počiatočné skúmanie v analýze a návrhu systému?
Čo je počiatočné skúmanie v analýze a návrhu systému?

Video: Čo je počiatočné skúmanie v analýze a návrhu systému?

Video: Čo je počiatočné skúmanie v analýze a návrhu systému?
Video: THE SERVICE 2024, Smieť
Anonim

The počiatočné vyšetrovanie je jedným zo spôsobov vybavenia takejto žiadosti. Cieľom je určiť, či je požiadavka platná a uskutočniteľná predtým, ako sa dosiahne odporúčanie nerobiť nič, zlepšovať alebo upravovať existujúce systém alebo existujúci.

Jednoducho povedané, čo je plánovanie systému a počiatočné vyšetrovanie?

Plánovanie systémov a Počiatočné vyšetrovanie - systémy Toto je požiadavka používateľa na zmenu, zlepšenie alebo vylepšenie existujúceho systém . • Cieľom je určiť, či je žiadosť platná alebo realizovateľná. • Žiadosť používateľa identifikuje potrebu zmeny a oprávňuje prvotné vyšetrovanie.

Okrem vyššie uvedeného, čo je predbežné skúmanie v systémovej analýze a návrhu? SYSTÉMOVÁ ANALÝZA Predbežné vyšetrovanie . Predbežné vyšetrovanie v podstate odkazuje na zhromažďovanie informácií, ktoré vedú manažment organizácie k vyhodnoteniu výhod a nedostatkov projektovej žiadosti a informovanému úsudku o uskutočniteľnosti navrhovaného projektu. systém.

Čo teda myslíte pod počiatočným vyšetrovaním?

Počiatočné vyšetrovanie . • Toto je prvá fáza SDLC a je známa ako. identifikácia potreby. • Ide o požiadavku užívateľa na zmenu, zlepšenie resp. zlepšiť existujúci systém.

Aký je rozdiel medzi počiatočným vyšetrovaním a štúdiou uskutočniteľnosti?

The prvotné vyšetrovanie je primárny krok vo vyšetrovaní etapa projektu. A štúdie uskutočniteľnosti je výskum, ktorý zvyčajne vykonávajú technici a ktorý overuje, či sú situácie správne na vykonanie odlišného projektu.

Odporúča: