Čo je to Torrensov titul v NSW?
Čo je to Torrensov titul v NSW?

Video: Čo je to Torrensov titul v NSW?

Video: Čo je to Torrensov titul v NSW?
Video: TORELLO TN SK Словакия тест драйв водителей, гавнокомпания 2024, Smieť
Anonim

Takmer všetok majetok v NSW je Názov Torrens . The Systém titulkov Torrens je jednoducho a systém vlastníctva, pričom ministerstvo pôdy eviduje a dokumentuje celé vlastníctvo majetku v NSW : Na prevod alebo predaj pozemku je potrebné predložiť konkrétne dokumenty v krajine Tituly Kancelária.

Následne si možno položiť otázku, čo je to Torrens Title House?

A Názov Torrens nehnuteľnosť je taká, v ktorej kupujúci vlastní obe dom a pozemok, na ktorom je postavená.

Aký je tiež rozdiel medzi názvom strat a titulom Torrens? Torrens titul jednoducho znamená, že kupujúci vlastní pozemok a budovu. Toto môže byť známe aj ako „vlastné vlastníctvo“. ' Názov vrstvy jednoducho to znamená, že na jednom pozemku je viacero vlastníkov nehnuteľností, pričom všetci vlastníci sú zodpovední za oblasti, ktoré sú spoločné známe ako „spoločné oblasti“.

Čo je teda číslo titulu Torrens?

The Torrens titul certifikát zobrazuje: podrobnosti o tom, kto v súčasnosti vlastní nehnuteľnosť. akékoľvek vecné bremená - napr. na vodovodné potrubia, zapísané na nehnuteľnosti. akékoľvek vecné bremená - napr. hypotéky, evidované na nehnuteľnosti. na tituly jedinečné referenčné detaily - napr. zväzok a fólia čísla.

Môžete zmeniť názov vrstvy na názov Torrens?

Ak chcete previesť z vrstvy do torrenty , vy treba skonsolidovať celok vrstvy plán, čo vo všeobecnosti znamená vy potreba vlastniť celý komplex.

Odporúča: