Ako vypočítate percento odmietnutia?
Ako vypočítate percento odmietnutia?

Video: Ako vypočítate percento odmietnutia?

Video: Ako vypočítate percento odmietnutia?
Video: Matematika - percentá - úvod. 2024, Septembra
Anonim

Ak je teda napríklad vaša voda z vodovodu 280 a voda ROproduct 15, určíte percento odmietnutia jednotky RO odčítaním 15 od 280, aby ste dostali 265, delením 265 280, aby ste dostali 0,946, a následným vynásobením 100, aby ste dostali 94,6 %. odmietnutie.

Ako teda vypočítate mieru odmietnutia?

Defekt ohodnotiť a defektov na milión vzorec pre defekt sadzba je množstvo zistených chybných výrobkov vydelené počtom testovaných jednotiek. Ak je napríklad 10 z 200 testovaných jednotiek chybných, ide o poruchu sadzba je 10 delené 200 alebo 5 percent. Defekt sadzba sa často uvádza v permiliónoch defektov.

Možno sa tiež opýtať, aká je miera odmietnutia po produkcii? In výroby , miera odmietnutia je percentá spracovaných dielov, ktoré sú odmietol , na určitú dobu alebo veľa kusov. Tento obchodný článok je útržok.

V tejto súvislosti, aká je miera odmietnutia RO?

RO membrány sa používajú na odstraňovanie rozpustených iónov v procese, ktorý sa pri filtrácii nespolieha na odlišné póry. Súčasné membrány publikovali miery odmietnutia až 99,8 percenta, čo znamená, že 0,2 percenta zložiek napájacej vody prejde cez RO bariérová vrstva.

Aká je prijateľná chybovosť?

PPM (parts per million) je meranie používané mnohými zákazníkmi na meranie kvality výkonu. Definícia: Jedna PPM znamená jednu ( defekt alebo udalosť) v milióne alebo 1/1 000 000. V minulosti by dobrý dodávateľ mal chybovosť menej ako 1 % (10 000 PPM).

Odporúča: