Čo je to o2o obchod?
Čo je to o2o obchod?

Video: Čo je to o2o obchod?

Video: Čo je to o2o obchod?
Video: Tip na aplikaci: Jak si vydělat pouhým chozením? 2024, Smieť
Anonim

Definícia: online-to-offline ( O2O ) obchodu je obchodná stratégia navrhnutá tak, aby priviedla online zákazníkov do kamenných predajní a vytvorila bezproblémovú digitálnu skúsenosť pred, počas a po.

Čo potom znamená o2o?

Online až offline je fráza (bežne skrátená na O2O ), že je Používa sa v digitálnom marketingu na opis systémov, ktoré lákajú spotrebiteľov v digitálnom prostredí, aby nakupovali tovar alebo služby od fyzických podnikov.

Podobne, čo je o2o v Číne? Explózia „online do offline“(“ O2O “) stratégií je fenomén v Čína . In Čína , však, O2O je jednou z najdynamickejších – a pre spotrebiteľov najuspokojivejších – oblastí komerčných inovácií. Offline a online sa prelínajú do holistických, obohacujúcich zážitkov.

Okrem toho, čo je stratégia o2o?

Stratégia O2O je o privedení zákazníkov z fyzických obchodov do vašich online obchodov a o procese privedenia zákazníkov online do skutočných obchodov. O2O je nevyhnutnou zložkou pre omnichannel maloobchod, ktorý je o vytváraní konzistentného zážitku pre vašich zákazníkov v maloobchodných predajniach a rôznych online kanáloch.

Prečo je online offline?

Online-to-offline obchod je obchodná stratégia, ktorá priťahuje potenciálnych zákazníkov online kanály na nákupy vo fyzických obchodoch. Tento typ stratégie zahŕňa použité techniky online marketing s tými, ktorí používajú kamenný marketing.

Odporúča: