Je online bankovníctvo Chase bezpečné?
Je online bankovníctvo Chase bezpečné?

Video: Je online bankovníctvo Chase bezpečné?

Video: Je online bankovníctvo Chase bezpečné?
Video: Банк JPMorgan Chase заплатит штраф в миллиард долларов - Россия 24 2024, Smieť
Anonim

s naháňačka .com a naše naháňačka Mobilné® aplikáciu, môžete breh kedykoľvek, takmer odkiaľkoľvek. Používame zabezpečiť technológie na ochranu vašich informácií, aby ste sa cítili bezpečné zaplatenie účtu, kontrola zostatkov a dokonca aj uloženie šeku bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Čo je teda bezpečné bankovníctvo Chase?

JP Morgan naháňačka oznámila nízkonákladový mobilný účet, tzv Chase Secure Banking , ktorá zákazníkom poskytuje bežný účet bez poplatkov za prečerpanie alebo bankomaty a zároveň poskytuje zákazníkom prístup k bankomatom, službám pobočiek a používanie mobilu bankovníctvo aplikácie.

Tiež viete, je Chase bezpečné bankovníctvo predplatené? Chase Secure Banking má rovnako nízky mesačný poplatok ako naháňačka Kvapalina, banky dobíjateľné predplatené kartu a nahradí ju, pretože obsahuje vylepšenia založené na spätnej väzbe zákazníkov, ktorá naznačila potrebu úplného bankovníctvo skúsenosti. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku www. naháňačka .com/SecureBanking.

Otázkou tiež je, je Chase Bank dobrá banka?

Celkovo breh hodnotenie naháňačka má dobre základný bežný účet, ale miera jeho úspor je vo všeobecnosti nízka a niektoré poplatky sú vysoké a je ťažké sa im vyhnúť.

Má Chase bankovníctvo druhej šance?

Kontrola druhej šance účty. Z 10 najlepších bánk v USA podľa vkladov iba jedna z nich (Wells Fargo) poskytuje skutočné kontrola druhej šance účtov. Tri ďalšie banky ( naháňačka , PNC Bank, BB&T) ponúkajú namiesto účtov predplatené debetné karty kontrola druhej šance účtov.

Odporúča: