Čo nie je zahrnuté v platbe za nahlásený J kód?
Čo nie je zahrnuté v platbe za nahlásený J kód?

Video: Čo nie je zahrnuté v platbe za nahlásený J kód?

Video: Čo nie je zahrnuté v platbe za nahlásený J kód?
Video: Семейная пара получила странную коробку, которая выдаёт миллион долларов 2024, Smieť
Anonim

Čo nie je zahrnuté v platbe za nahlásený J kód ? Položky fakturované pred prijatím podpísanej a datovanej objednávky dodávateľom musia byť odoslané s týmto modifikátorom. Tento modifikátor HCPCS znamená, že pacientovi bolo vydané požadované zrieknutie sa zodpovednosti.

V súvislosti s tým, aké sú J kódy v lekárskom účtovaní?

J kódy sú v podstate podskupinou HCPCS úrovne II kódy a používajú ich lekári, nemocnice a iné zdravotná starostlivosť profesionálny pre účtovanie pre Medicare. Toto kód sa používa hlavne na neorálne podávané lieky, inhalačné roztoky, chemoterapiu a imunosupresíva.

Tiež, ktorá úroveň Hcpcs sa používa na identifikáciu dodávok produktov a služieb, ktoré nie sú zahrnuté v kódoch CPT? úroveň II z HCPCS je štandardizovaný systém kódovania, ktorý je použité predovšetkým na identifikovať produkty , dodávky a služby, ktoré nie sú zahrnuté v CPT -4 kódy , ako je ambulancia služby a trvanlivé lekárske vybavenie, protetika, protetika a zásoby (DMEPOS) keď použité mimo ordinácie lekára.

Následne si možno položiť otázku, čo je to náhrada J kódu?

HCPCS (Systém kódovania spoločného postupu pre zdravotnú starostlivosť) kódy sa používajú na identifikáciu produktov, dodávok a služieb pri fakturácii platiteľovi zdravotnej starostlivosti úhrady.

Čo sú to neuvedené kódy?

An neuvedené HCPCS kód predstavuje položku, službu alebo postup, pre ktorý neexistuje špecifický CPT alebo alfanumerický HCPCS úrovne II kód . Neuvedené kódy by sa mali hlásiť len v prípade, ak neexistujú žiadne iné špecifické HCPCS kódy primerane opísať postup alebo službu.

Odporúča: