Ako ďaleko môže trám TJI preklenúť?
Ako ďaleko môže trám TJI preklenúť?

Video: Ako ďaleko môže trám TJI preklenúť?

Video: Ako ďaleko môže trám TJI preklenúť?
Video: Долгая дорога к Мидиру, что кушает тьму ► 19 Прохождение Dark Souls 3 2024, Smieť
Anonim

17 stôp, 2 palce

Čo sa týka tohto, ako ďaleko môže trám z dreva, ktorý som trám preklenúť?

Rozpätie sú jasné vzdialenosti medzi podperami a sú založené na kompozitnom pôsobení s prilepeným klincovaným opláštením APA Rated® alebo panelmi Sturd-I-Floor® s minimálnou hrúbkou 19⁄32 (40/20 alebo 20 o.c.) pre rozstup nosníkov 19,2 alebo menej, alebo 23⁄32 (48/24 alebo 24 o.c.) za rozstup nosníkov z 24.

Okrem toho, ako ďaleko môžu podlahové nosníky preklenúť? Pryda poschodie a krokva krov Systémy používajú dizajnéri a stavitelia s vynikajúcimi výsledkami už viac ako 15 rokov. Všestrannosť dizajnu. Dlhé rozpätie kapacita - až 8 metrov alebo viac - ponúka funkčnú slobodu dizajnu a môcť eliminujú potrebu vnútorných nosných stien a trámov.

aké je maximálne rozpätie pre skonštruované podlahové nosníky?

Toto je najbežnejšie ako typické rozpätie je 15 stôp. Najťažší trám , spolu s vyššie uvedenými faktormi, bude rozpätie a maximálne 23 stôp, 8 palcov.

Aké je maximálne rozpätie podlahového nosníka 2x10?

Rozpätie nosníkov Rozmiestnené na 12 palcov, trám len môže rozpätie 16 stôp 8 palcov. Pri rozstupe 16 palcov, 15 stôp 2 palce a 13 stôp 3 palce pri rozstupe 24 palcov. Použite a rozpätie nosníkov tabuľky, ako sú tie, ktoré nájdete v časti Zdroje na určenie maximálne 2 x 10 rozpätia nosníkov pre iné druhy a triedy reziva.

Odporúča: