Obsah:

Aká je potenciálna úroveň produktu?
Aká je potenciálna úroveň produktu?

Video: Aká je potenciálna úroveň produktu?

Video: Aká je potenciálna úroveň produktu?
Video: Самый простой способ начать Дропшиппинг 2024, Smieť
Anonim

Potenciálny produkt

The potenciálny produkt zahŕňa všetky augmentácie a transformácie produkt môže podstúpiť v budúcnosti. V jednoduchom jazyku to znamená, že naďalej prekvapovať a potešovať zákazníkov produkt musí byť rozšírený.

Podobne sa môžete pýtať, aký je potenciálny produkt?

potenciálny produkt . Koncepčný súbor vlastností alebo charakteristík, ktoré sa môžu rozvinúť do skutočnosti produkt . Typicky a produkt Definícia sa vytvorí na základe prieskumu trhu a iných informácií a potom sa vytvorí prototyp. Po preskúmaní je prototyp upravený alebo prijatý ako a produkt Model.

Následne je otázkou, aké sú 3 úrovne produktu? The Tri úrovne produktu . Aby sme pochopili a produkt lepšie, Kotler navrhol preskúmať každého produkt ako keby to bolo v skutočnosti tri oddelené Produkty – hlavný prínos, skutočný produkt , a rozšírené produkt . Spolu tieto tri oddelené Produkty sú známe ako Tri úrovne produktu.

Podobne sa ľudia pýtajú, aké sú úrovne produktov?

Sú tu štyri úrovne z a produkt (zobrazené na obrázku nižšie): jadro, hmatateľné, rozšírené a sľúbené. Každému z nich je dôležité porozumieť, aby sme uspokojili potreby zákazníkov a ponúkli zákazníkovi kompletný zážitok.

Čo je úroveň generického produktu?

Päťka úrovne produktov sú: Základná potreba alebo želanie, ktoré spotrebitelia uspokojujú konzumáciou produkt alebo službu. Napríklad potreba spracovania digitálnych obrázkov. Generický produkt : Verzia produkt obsahujú iba tie atribúty alebo vlastnosti, ktoré sú nevyhnutne potrebné na jeho fungovanie.

Odporúča: