Obsah:

Čo je biotín Cherry plus?
Čo je biotín Cherry plus?

Video: Čo je biotín Cherry plus?

Video: Čo je biotín Cherry plus?
Video: Лучшие витамины для попугая Nekton! Какие витамины нужны попугаю. Benebac Бенебак 2024, Smieť
Anonim

NUTRILITE® Biotín Cherry Plus obsahuje unikátnu kombináciu živín ako napr biotín , kolagén, L-cysteín, glycín, vitamín C, extrakt z hroznových jadierok a NUTRILITE Acerola čerešňa koncentrát, ktorý pomáha udržiavať vlasy, pokožku a nechty zdravé a krásne.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, je Amway Biotín dobrý pre vlasy?

Biotín : Výskum to naznačuje biotín môže pomôcť znížiť lámavosť nechtov, podporiť zdravie vlasy &zlepšiť stav pokožky. Kolagén: Nevyhnutný pre štruktúru a rast vlasy , kožu a nechty. L-cysteín: L-cysteín je anaminokyselina. Táto aminokyselina podporuje tvorbu keratínu, hlavného proteínu v vlasy , kožu a nechty.

Následne je otázkou, ako biotín ovplyvňuje telo? to môcť tiež zabrániť hladinám v krvi biotín z príliš nízkeho. Nízke hladiny v krvi biotín môže spôsobiť rednutie vlasov a vyrážka okolo očí, nosa a úst. Medzi ďalšie príznaky patrí depresia, nezáujem, halucinácie a brnenie v rukách a nohách.

Následne je otázkou, či je biotín dobrý pre vlasy a pokožku?

Je tiež známy ako vitamín H. Vaše telo potrebuje biotín pomôcť premeniť určité živiny na energiu. Tiež hrá dôležitú úlohu pre vaše zdravie vlasy , koža a nechty. Ak nemáte dosť biotín , môžete zažiť vlasy strata alebo šupinatá červená vyrážka. Nedostatok je však zriedkavý.

Aké potraviny obsahujú biotín?

Pokračujte v čítaní zoznamu potravín, ktoré obsahujú biotín

  • Vajcia. Biotín je prítomný vo vaječných žĺtkoch.
  • Mandle. Mandle, ktoré sú surové, solené alebo pražené, obsahujú vysoké hladiny biotínu.
  • Karfiol. Surový karfiol obsahuje 17 mikrogramov porcie biotinperu.
  • Syry.
  • Huby.
  • Sladký zemiak.
  • Špenát.

Odporúča: