Čo znamená biotín USP?
Čo znamená biotín USP?

Video: Čo znamená biotín USP?

Video: Čo znamená biotín USP?
Video: Что такое биотин 2024, Smieť
Anonim

USP znamená United States Pharmacopeia. To v podstate znamená že biotín ktorý používame v našom produkte spĺňa najvyššiu úroveň kvality, ako je stanovené v USP a FDA. Viac informácií môcť nájdete v odkaze nižšie.

Čo v tejto súvislosti znamená USP?

Liekopis Spojených štátov amerických

Čo okrem vyššie uvedeného znamená certifikácia USP? Vidieť Overené USP Značka na etikete výživového doplnku znamená, že produkt: Obsahuje zložky uvedené na etikete v deklarovanej účinnosti a množstvách. USP Overenie doplnku stravy pomáha uistiť zákazníkov, že od kupovaného produktu dostávajú hodnotu, ktorú očakávajú.

čo je Biotin USP?

Biotín je vo vode rozpustný vitamín, ktorý je súčasťou skupiny vitamínov B. Je tiež známy ako vitamín H. Vaše telo potrebuje biotín pomôcť premeniť určité živiny na energiu. Tiež hrá dôležitú úlohu v zdraví vašich vlasov, pokožky a nechtov.

Je D Biotín to isté ako biotín?

Existuje osem rôznych foriem biotín , ale iba jeden, D - Biotín , má plnú vitamínovú aktivitu. Je životne dôležitý pre výrobu energie zo sacharidov a tukov a pre zdravú pokožku a vlasy. Hrá kľúčovú úlohu v metabolizme sacharidov, tukov a bielkovín.

Odporúča: