Obsah:

Čo je hliníkový šrot?
Čo je hliníkový šrot?

Video: Čo je hliníkový šrot?

Video: Čo je hliníkový šrot?
Video: 13 полезных насадок для шуруповерта и дрели с Aliexpress 2024, Smieť
Anonim

Hliník , Napäté . Pozostáva zo všetkých čistých hliníka odliatky, ktoré môžu obsahovať automobilové a letecké odliatky, ale nie ingoty, a musia byť bez železa, mosadze, nečistôt a iných nekovových predmetov.

Podobne sa možno pýtať, čo je hliníkový šrot?

Hliníkový šrot je najdôležitejším vstupným materiálom do procesu recyklácie. Hliníkový šrot sa často kategorizuje ako „nové šrot “z výrobných procesov a „staré šrot “z používania spotrebiteľom. Starý šrot sa vzťahuje na produkty zozbierané po likvidácii spotrebiteľmi.

Podobne, čo je špinavý Tabor Aluminium? Taint Tabor Definícia: Čistý, zmiešaný starý zliatinový plech hliníka . Musí pozostávať z čistej, starej zliatiny hliníka plech z 2 alebo viacerých zliatin bez fólie, žalúzie, odliatky, vlasové drôty, drôty na obrazovky, nádoby na potraviny alebo nápoje, plášte chladičov, plachty do lietadiel, uzávery fliaš, plasty, nečistoty a iné nekovové predmety.

Okrem toho, aké sú rôzne druhy hliníkového šrotu?

Rozdiel medzi typmi hliníkového odpadu

  • Plech hliník. Základný hliník napr.: záhradný nábytok, rámy okien, rámy bicyklov, sieťky na okná, tiež hliník s lepidlom, skrutky, farba, pripevnená oceľ.
  • Liaty hliník.
  • Vlečka.
  • Litho.
  • Vyčistite AL drôt.
  • Thermo.

Na čo sa Zorba metal používa?

Zorba je súhrnný názov pre drvený a predupravený neželezný šrot kovy , najčastejšie pochádzajúce z vozidiel po dobe životnosti (ELV) alebo z odpadu z elektrických a elektronických zariadení (WEEE).

Odporúča: