Obsah:

Môžete predávať staré CD?
Môžete predávať staré CD?

Video: Môžete predávať staré CD?

Video: Môžete predávať staré CD?
Video: 5 Genius way to reuse old cd | old cd craft ideas | Best out of waste | Artkala 2024, Smieť
Anonim

Decluttr je jednoduchý spôsob predávať CD (a DVD, videohry, Blu-ray disky a knihy) vy už nechcem. Stačí zadať čiarové kódy na svojom CD (alebo ich naskenujte pomocou našej bezplatnej aplikácie) za okamžitú hodnotu, zabaľte ich do krabice a odošlite pomocou našich možností dopravy ZDARMA. Tu prichádza na scénu Decluttr.

Čo mám robiť so starými CD?

10 nových použití pre staré CD

  1. Ako predlohu pre dokonalý kruh použite staré CD.
  2. Obalte staré CD plsťou a použite ich ako podložky.
  3. Použite staré CD na zachytávanie kvapiek sviečok.
  4. Vyrobte si umelecké misky zo starých CD.
  5. Použite staré CD ako odrazky na chodník alebo príjazdovú cestu.
  6. Použite staré CD ako základ pre detské remeslo.
  7. Použite staré CD ako ozdoby na sviatky.

Okrem toho, koľko platia obchody s platňami za použité CD? LP: My zaplatia kdekoľvek od 10 centov do 10,00 dolárov za tituly, ktoré stále predať na LP. Typická zbierka, ktorá obsahuje zmiešané tituly, má zvyčajne priemer od 0,25 centov do 1,50 USD za LP. CD : My zaplatiť kdekoľvek od 10 centov do Kredit 4,00 $ pre väčšinu CD . Typická cena za silný titul v dobrom stave by byť $ 1,00 – $ 3,00.

Len tak, kupuje niekto CD?

Amazon Will Now Kúpiť Tvoj CD . Pokiaľ ide o jednoduchý spôsob výmeny starého technického vybavenia, je ťažké poraziť online služby, ktoré ponúkajú hotovosť alebo obchodný kredit pre vaše nepoužívané telefóny, počítače, hudobné prehrávače, videohry a disky DVD. Ale je tu dobrá správa pre tých z nás, ktorí majú zaprášené hromady zvuku CD : Amazon teraz vezme aj vaše disky.

Existuje nejaký dôvod na uchovávanie CD?

CD sú a skvelý spôsob, ako obchod „albumy“. Keď žijete svoj život na stiahnutej hudbe tam je už žiadnu motiváciu počúvať albumy. CD sú a skvelý spôsob, ako obchod „albumy“. Keď žijete svoj život na stiahnutej hudbe tam je už žiadnu motiváciu počúvať albumy.

Odporúča: