Ako inštalujete zapustené stropné svietidlá Halo?
Ako inštalujete zapustené stropné svietidlá Halo?

Video: Ako inštalujete zapustené stropné svietidlá Halo?

Video: Ako inštalujete zapustené stropné svietidlá Halo?
Video: Vojnu treba odsúdiť a musí skončiť. 2024, Smieť
Anonim

VIDEO

Čo je týmto spôsobom Retrofit vstavané osvetlenie?

Ak chcete len pridať LED žiarovky do svojich existujúcich zapustené osvetlenie svietidlá, ktoré sa nazývajú LED retrofit . Existujú retrofit súpravy, ktoré konvertujú zapustené svetlo plechovky, ktoré boli vyrobené pre staromódne žiarovky, aby fungovali s modernými LED svetlá . Je to celkom jednoduché. Stačí vybrať staré žiarovky a odstrániť existujúcu ozdobu.

Podobne, aký prierez vodiča by som mal použiť na zapustené osvetlenie? Štátne alebo mestské elektrické predpisy môžu vyžadovať špecifický typ a/alebo meradlo z drôt bezpečne nainštalovať zapustené osvetlenie zariadenia. Elektrikár bude poznať tieto požiadavky. Typicky 12- meradlo kábel s dvoma izolovanými vodičmi drôty a zem drôt sú použité.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je to LED halo osvetlenie?

Halo LED svetlá . Jeden z najpopulárnejších LED osvetlenie riešení vo viacerých komerčných sektoroch Halo LED svetlá . Ako už názov napovedá, naša Halo svetlá sú kruhové s bielym rámom a pracujú na technológii edge-lit, inak známej ako LED svätožiara krúžky resp svätožiara svetlomety.

Ako nainštalujete stropné svietidlo bez existujúceho kábla?

Podržte a strop elektrickej skrinky proti strop kde budete Inštalácia the príslušenstvo a obkreslite obrys škatule. Vyrežte otvor do strop s pílou na sadrokartón. Umiestnite starú elektrickú skrinku k stene medzi dva kolíky tam, kde chcete Inštalácia the svetlo prepínač.

Odporúča: