Čo je Duke Power Manager?
Čo je Duke Power Manager?

Video: Čo je Duke Power Manager?

Video: Čo je Duke Power Manager?
Video: Griggs v. Duke Power Co. 2024, Smieť
Anonim

Správca napájania ® je bezplatný a jednoduchý spôsob, ako môžete pomôcť znížiť spotrebu energie v obdobiach vysokého dopytu. Navyše ušetríte na účte za elektrinu tým, že získate až 56 USD v kreditoch. Účasťou pomôžete zachovať prírodné zdroje, oddialite potrebu ďalších moc rastlín a udržať náklady na energiu nižšie pre všetkých.

Používa Duke Power inteligentné merače?

Duke Energy sa inštaluje inteligentné merače v prospech našich zákazníkov a našej spoločnosti. Títo metrov vydláždi cestu pre nové produkty a služby pre zákazníkov. Sú prospešné aj pre našu spoločnosť, keďže už nebudeme musieť čítať ručne metrov šetrí čas a znižuje náklady na palivo a údržbu.

Tiež, ako môžem kontaktovať Duke Energy? Duke Energy: 1-800-777-9898.

Tiež viete, čo je domáci program Duke Energy EnergyWise?

Nechaj Duke Energy znížiť za vás účet. EnergyWise Home je zadarmo program čo znižuje počet zúčastnených zákazníkov energie použitie v obdobiach nezvyčajne vysokého dopytu.

Financuje Duke Energy tepelné čerpadlá?

Duke Energy môžem pomôcť financovať energiu efektívne vylepšenia domácnosti prostredníctvom ich Kúrenie a Program pôžičky na chladenie. Pôžička môže byť až 10 000 USD kúrenie a chladiace systémy a až 3 000 USD na tepelnú úpravu.

Odporúča: