Ako postavíte terasovú stenu zo škvárového bloku?
Ako postavíte terasovú stenu zo škvárového bloku?

Video: Ako postavíte terasovú stenu zo škvárového bloku?

Video: Ako postavíte terasovú stenu zo škvárového bloku?
Video: Как приклеить зеркало на стену. Мастер Класс от Исмаила, часть 1 2024, Smieť
Anonim

Prvý riadok

Naneste maltu na obe strany liateho betón pätky, začínajúc na jednej z steny rohy. Umiestnite škvárový blok na maltu, zarovnajte s rohom stena . Pokračujte v umiestňovaní škvárové bloky s maltou na jednom konci a tesne priliehať k predchádzajúcemu bloky.

Okrem toho, koľko stojí vybudovanie steny z škvárových blokov?

Blokové steny sú zvyčajne inštalované murármi alebo inými murármi a sú zostavené pomocou malty a môžu byť vyplnené výstužou a betón . Steny z betónových blokov typicky náklady 10 až 15 dolárov za štvorcový meter na inštaláciu.

aký je rozdiel medzi škvárovým blokom a betónovým blokom? A betónový blok obsahuje kameň alebo piesok, vďaka ktorým je ťažší. Škvarové bloky nemajú žiadnu pevnosť v ťahu, aby odolali tlaku. Betónový blok je tvrdá, odolná látka. Ako škvárové bloky nie sú veľmi neflexibilné, mnohé stavebné predpisy zakazujú používať a škvárový blok.

Jednoducho, čím môžem obložiť stenu zo škvárových tvárnic?

Parging je spôsob, ako zakryť a stena zo škvárového bloku je to podobné ako pri nanášaní štuku. Vo všeobecnosti sa na omietanie používa malta, zatiaľ čo štukovanie používa omietku. Komu krycí škvárový blok zmiešajte maltu na omietnutie a potom ju naneste na stena v nejakom vzore. A stena zo škvárového bloku je často nedokončený okolo základov.

Mali by byť vyplnené betónové bloky?

The betónové bloky ktoré sa používajú na stavbu blok základy sú duté. Po betónové bloky sú položené, dutiny môžu byť naplnené maltou na báze cementu alebo liate betón ktorý obsahuje malý hrachový štrk. Ak to staviteľ urobí, vyplnený betónový blok steny sú takmer identické s liatymi betón steny.

Odporúča: