Kto vlastní letisko MacArthur?
Kto vlastní letisko MacArthur?

Video: Kto vlastní letisko MacArthur?

Video: Kto vlastní letisko MacArthur?
Video: Antikrist, Kovid, LGBT, Církev, rok 2022 a John MacArthur (cz titulky) 2024, Smieť
Anonim

Mesto Islip vlastní a funguje Letisko MacArthur , ktorá sa nachádza v Ronkonkome, 50 míľ od New Yorku. Lieta viac ako 5 000 ľudí Letisko MacArthur každý deň, vďaka čomu patrí medzi 110 najlepších letiskách v Spojených štátoch.

Čo sa týka tohto, ktoré letecké spoločnosti lietajú z MacArthur?

Vrch letecká spoločnosť nosič vyletieť von z Long Islandu MacArthur Letisko je juhozápadné letecké spoločnosti a oni lietať viac ako 365 lety každý mesiac.

Možno sa tiež opýtať, kam lieta letisko MacArthur? Let MacArthur! Blízko a pohodlne lietajte nonstop do Atlanty, Baltimoru / Washingtonu, Fort Lauderdale, Fort Myers, Miami, Myrtle Beach, Orlanda, Philadelphie, Raleigh-Durham (RDU), Tampa a West Palm Beach. Pripojte sa globálne!

Navyše, je letisko MacArthur medzinárodné letisko?

Dlhý ostrov Letisko MacArthur (predtým známy ako Letisko Islip ) (IATA: ISP, ICAO: KISP, FAA LID: ISP) je verejná letisko v Ronkonkoma, New York na Long Islande.

Kedy bolo otvorené letisko MacArthur?

HISTÓRIA Bol postavený počas 2. svetovej vojny na pozemkoch mesta ako potenciálne vojenské pole, ale Islip ho rekultivovala a v roku 1949 tam postavila terminál. V roku 1966 pomenovala letisko pre MacArthur . Prvé komerčné lety – do Bostonu a Washingtonu – začali v roku 1960 Allegheny Airlines.

Odporúča: