Kto vlastní letisko?
Kto vlastní letisko?

Video: Kto vlastní letisko?

Video: Kto vlastní letisko?
Video: Ako funguje bratislavské letisko? (Reportáž) 2024, Smieť
Anonim

letiská sú lokálne vo vlastníctve a prevádzkované.

Až na jednu americkú reklamu letisko sú vo vlastníctve a ktoré prevádzkujú verejné subjekty vrátane miestnych, regionálnych alebo štátnych orgánov s právomocou vydávať dlhopisy na financovanie niektorých svojich kapitálových potrieb.

Kto v tomto ohľade vlastní letisko LAX?

LAX je vo vlastníctve a prevádzkuje Los Angeles Svet letiská (LAWA), ktorá prevádzkuje aj ďalšie dve medzinárodné letiskách , Van Nuys a Ontario International letiskách , v južnej Kalifornii.

Následne je otázkou, či letiská zarábajú peniaze? Letisko Príjmy podľa zdroja: Väčšina letisko príjmy, približne 56 percent, pochádzajú z leteckých prostriedkov, ako sú poplatky za terminál, pristátie a poplatky za cestujúcich, ktoré platia letecké spoločnosti. Medzi najlepšie zdroje týchto príjmov patria maloobchodné úľavy, parkovanie automobilov, nehnuteľnosti a nehnuteľnosti, reklama, požičovne automobilov a ďalšie.

A kto prevádzkuje letisko?

An letisko orgán je nezávislý subjekt poverený prevádzkou a dohľadom nad letisko alebo skupina letiskách . Tieto orgány sú často riadené skupinou letisko komisárov, ktorých do vedenia úradu vymenuje vládny úradník.

Existujú nejaké v súkromnom vlastníctve?

V súkromnom vlastníctve označuje spoločnosť, ktorá nie je verejne obchodovaná. Hoci tieto menšie podniky zodpovedajú definícii a v súkromnom vlastníctve spoločnosť, termín sa najčastejšie používa na označenie spoločností, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa s nimi dalo verejne obchodovať, ale stále existujú konalo sa v súkromné ruky.

Odporúča: