Môžete použiť Ortho Home Defense na koberci?
Môžete použiť Ortho Home Defense na koberci?

Video: Môžete použiť Ortho Home Defense na koberci?

Video: Môžete použiť Ortho Home Defense na koberci?
Video: Как отремонтировать распылитель менее чем за минуту! БЫСТРЫЕ результаты. 2024, Apríl
Anonim

odpoveď: áno, Ortho domáca obrana MAX Interiér a obvod zabijaka hmyzu s pohodlnou paličkou môcť byť aplikovaný okolo soklových dosiek, kde koberec je prítomný. vy chcete sa uistiť žiadate podľa štítku produktu a vyhýbajte sa akémukoľvek nadmernému striekaniu.

Môže sa Ortho Home Defense používať v interiéri?

The Ortho domáca obrana Max. 1,33 Gal. Obvod pripravený na použitie a Vnútorné Insect Killer je určený na vnútorné i vonkajšie použitie na ničenie mravcov, plotíc, pavúkov a iných škodcov a na zabránenie vstupu nových do vášho tela. Domov.

Tiež viete, je Ortho Home Defense bezpečný, keď je suchý? The Ortho domáca obrana MAX Insect Killer Spray nemôže byť jednoduchšie na použitie; jednoducho ho nastriekajte okolo seba domáce dvere, okná, obvody a všade inde, kde bežne vidíte chyby. Je to domáce zvieratko - bezpečné raz suché , takže sa uistite, že máte domáce zvieratá a deti vonku, kým sa sprej nedostane sušené.

Tiež vedieť, je Ortho Home Defense toxický pre ľudí?

Neurotoxicita pre ľudí Požitie je toxický , aj keď len mierne. Komerčne dostupný bifenthrin ( Ortho domáca obrana Max, napríklad), však môže vyvolať toxický účinky v týchto koncentráciách, pretože pridané chemikálie, ktoré zlepšujú udržateľnosť, buď potencujú bifentrín, alebo sú toxický na vlastnú päsť.

Môžem použiť Ortho Home Defense na svojom trávniku?

s Ortho ® Domáca obrana ® Insect Killer pre Trávnik & Krajina Ready-To-Spray, vy môcť zabíjajte chrobáky vonku skôr, ako prídu dovnútra. Začnite vytvárať bariéru proti hmyzu za pár minút a užite si 3 mesiace ochrany*.

Odporúča: